NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

O NAS

Bilo je konec osemdesetih let in visoko na vrhu Himalaje, kjer se je težak sneg spuščal z neba, ko je majhna skupina gojiteljev pričela s križanjem sevov marihuane, skrbno izbranih iz vseh različnih koncev Bližnjega vzhoda in Azije. Bogate žetve sort Sativa in Indica so ohranjale skupinski duh tekom njihovega triletnega službovanja v odmaknjenih, pustih gorah. In prav eden od članov te nadarjene skupine je ustvaril eno najvidnejših svetovnih podjetij na področju proizvodnje konopljinih semen.To podjetje je Barney's Farm in človek, ki je vse skupaj začel, se imenuje Derry.

Po uspešnem obdobju gojitev v Aziji se je Derry leta 1992 skupaj s svojimi novo vzgojenimi semeni konoplje vrnil v Amsterdam in tam prevzel vodenje kavarne Barney's Coffee Shop. Priljubljenost njegovih sevov je pripomogla k temu, da je kavarna Barney's kmalu postalo najbolj priljubljeno mesto vedoželjnih gostov iz vsega sveta.

Edinstvena narava, ki obdaja čiste začetke podjetja Barney's Farm, samo še povečuje njegovo že tako veliko popularnost. Podjetje, nagrajeno z neštetimi nagradami živi v neprestani želji po ustvarjanju novih in vznemirljivih vrst konoplje, zato ni čudno, da po znamenitih Barney's Farm kreacijah povprašujejo ljudje iz vsega sveta.

V zadnjem desetletju so pri Barney's Farm proizvedli nekatere od najbolj priljubljenih vrst konoplje na svetu, zmagali na tekmovanjih Cannabis Cup in Indica/Sativa Cup in sicer z izdelki G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream in mnogimi drugimi. Critical Kush pa je po samo nekaj mesecih od izdaje postal prava prodajna uspešnica.

Kljub zgodovini, ki obsega že skoraj 30 let, priljubljenost znamke Barney's Farm nikoli ni zabeležila nobenega upada. Na trg so vedno znova sproščeni novi sevi, kar vse večjemu občinstvu daje možnost, da še naprej uživa v izključno visokokakovostnih konopljinih semenih podjetja, ki je bilo dobesedno ustvarjeno na vrhu sveta in je tam skozi leta tudi ostalo.

 

Telefon
+31-204117249


Dodatni podatki

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem