NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

NAVODILA ZA PLAčEVANJE

1. Ali je mogoče plačati s kreditno in debetno kartico?

Naši plačilni sistemi omogočajo enostavno plačevanje s plačilnimi karticami! Ko pridete do koraka, ko je potrebno izbrati vrsto plačila, izberite možnost Kreditna/Debetna kartica in vnesite vse potrebne podatke: Številko kartice, datum izteka veljavnosti in 3-mestno varnostno kodo na hrbtni strani kartice. 

Po uspešno izvršenem plačilu bomo vaše naročilo predano v obdelavo.

Vse do odpreme naročenega blaga ostane celoten znesek naročila na vašem računu.

Prosimo, vedite, da so v določenih primerih zaradi zaščite teh računov pred goljufijami, uvedeni dodatni varnostni ukrepi. Prosimo, da se vsekakor obrnete na izdajatelja plačilne kartice, če vam koda za varnostno preverjanje ni bila dodeljena. 

2. Ali sprejemate tudi čeke?

Trenutno za spletna naročila ali naročila na debelo ne sprejemamo čekov.

3. Ali sprejemate plačila preko poštnih nakaznic?

Trenutno ne sprejemamo poštnih nakaznic.

4. Ali sprejemate bančna nakazila?

Z veseljem bomo sprejeli plačilo preko bančnega nakazila! To lahko izvedete preko povsem običajnega postopka odjave, kjer za izvedbo nakazila prejmete referenčno številko in naše bančne podatke.

Preprosto izpolnite naročilo, izberite opcijo plačila preko bančnega nakazila in po e-pošti vam bomo poslali številko vašega naročila. Ko prejmete potrditveno e-poštno sporočilo, boste morali izvesti bančno nakazilo; to naredite bodisi preko telefona, na spletu, ali fizično na bančnem okencu.

Poslali vam bomo vse podrobnosti, ki jih boste morali vnesti tekom izvedbe te transakcije. Vnesti bo potrebno IBAN ali BIC / Swift kodo. V redkih primerih bo morda potrebno vnesti tudi naslov.

Tekom izvedbe plačila vnesite svoje ime in številko naročila v razdelek za komentar/referenco, da bo plačilo zanesljivo mogoče povezati z vašim naročilom.

Vnesite še končni znesek, naveden v naročilu. Vsakršni pomanjkljivi podatki lahko privedejo do zavrnitve plačila. Prav tako bo zavrnitev plačila povzročila vaša odločitev za medsebojno delitev plačilne pristojbine ali preusmeritev celotnega stroška pristojbine na Barney's Farm.

 

5. Ali sprejemate gotovino v ovojnici?

Gotovinskega plačila v ovojnici ne sprejemamo. To opcijo si prizadevamo vzpostaviti v bližnji prihodnosti. 

6. Ali sprejemate plačila iz ZDA?

Na žalost Barney's Farm svojih izdelkov ne more pošiljati v ZDA in iz istega razloga tudi ne sprejemati plačil iz ZDA. 

7. Ali sprejemate plačila preko PayPal?

Na žalost zaradi določil in pogojev PayPal-a ta plačilna opcija v naši spletni trgovini ni izvedljiva.

8. Ali ponujate možnosti nakupa na debelo in veleprodajo?

Z veseljem sprejmemo naročila na debelo. Obrniti se je potrebno na sales@barneysfarm.com, kjer si boste najprej ustvarili račun, nato pa nas morate za vsak večji nakup pravočasno, pred oddajo naročila, kontaktirati.

Preko e-poštnega sporočila nam posredujte izdelke in količine, ki vas zanimajo, mi pa vas bomo v odgovoru seznanili z vsemi potrebnimi informacijami. 

9. Ali ponujate kode za popust?

Barney's Farm z velikim veseljem preko celotnega asortimenta izdelkov svojim strankam nudi najboljše možne cene. 

Zelo radi pripravimo ugodne ponudbe za vse naše stranke in pohvalimo se lahko z bogato paleto ugodnosti in akcij, ki jih izvajamo skozi vse leto.

Poskrbite, da boste ostali dobro obveščeni o vseh novostih; spremljajte nas na naših straneh Twitter in Facebook, seveda pa ste vljudno vabljeni, da nas tudi osebno obiščete na Barney's Farm razstaviščnih prostorih, ki jih postavimo na vseh vaših najljubših svetovnih razstavah in prireditvah!

10. Ali v primeru vračila blaga povrnete kupnino?

Pri Barney's Farm si prizadevamo, da bi našim strankam vselej zagotovili najboljše izdelke, ki so na voljo. Seveda se lahko zgodi, da boste v redkih primerih nezadovoljni z nakupom. Takrat nam brez oklevanja pišite, mi pa bomo v sodelovanju z vami poskusili na ustrezen način odpraviti nastalo težavo.

Povračilo kupnine je mogoče le za izdelke, ki niso bili odprti, se nahajajo v originalni embalaži in so nepoškodovani. Po odobritvi vrnitve vašega izdelka je potrebno izdelek poslati nazaj v naše skladišče. Tam bomo izdelek prevzeli in vas nato kontaktirali glede povračila kupnine.

Stroški vračila izdelkov se ne vračajo, razen če ni predhodno drugače dogovorjeno.

11.

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem