NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

OGLEJTE SI, KAKO SE SVET PRED VAMI STOPI V MEHKEJšO, BOLJ IGRIVO VERZIJO SAMEGA SEBE, S TO ODLIčNO KLASIKO

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Blue Cheese Semena Konoplje

Ta Barney’s Farm različica sorte Blue Cheese je daleč najboljša in najmočnejša na trgu. Zagotavljamo, da vam bo zbila glavo z ramen. Je zelo produktivna sorta in enostavna za gojenje, z neverjetno dišečimi in okusnimi vršički. Po značilno intenzivnih okusih zorjenega sira vam v ustih ostane blažji, sladek okus po borovnicah. Nizka, čokata rastlina ima močne stranske veje, ki v kratkem obdobju cvetenja razvijejo izjemno težke, lepljive skupke. Ima močan učinek, ki je pomirjujoč in sproščujoč – pravo doživetje za navdušence nad indico. Zdaj na voljo tudi v samocvetoči sorti.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Blue Cheese?
Semena konoplje Blue Cheese kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Blue Cheese Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Original Cheese x Blueberry
Veselje, Evforija, Globoka telesna sprostitev, Zaspanost, Kreativnost, Lakota
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Borovnica, Sir, Kremast, Začinjen, Sladek
Modri sir, Sladka borovnica, Zemeljski, Ostri, Sladki
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Original Cheese x Blueberry
Veselje, Evforija, Globoka telesna sprostitev, Zaspanost, Kreativnost, Lakota
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Borovnica, Sir, Kremast, Začinjen, Sladek
Modri sir, Sladka borovnica, Zemeljski, Ostri, Sladki

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem