NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Blue Cheese Auto
Blue Cheese Auto 1Blue Cheese Auto 2Blue Cheese Auto 3Blue Cheese Auto 4Blue Cheese Auto 5
Blue Cheese Auto 6Blue Cheese Auto 7Blue Cheese Auto 8Blue Cheese Auto 9Blue Cheese Auto 10

BLUE CHEESE AUTO STRAIN

OKUSITE HITRO RASTOčE SIRNE POPKE S TO AUTOFLOWERING RAZLIčICO NAšEGA KLASIčNEGA BLUE CHEESEJA

 
RATING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Blue Cheese Auto Semena Konoplje

Zelo enostavna za gojenje in visoko produktivna, samocvetoča različica naše klasične Blue Cheese. Ta prelomna, samocvetoča verzija Blue Cheese je končni rezultat najsodobnejšega križanja Barney’s Farm Blue Cheese z edinstveno sorto ruderalisa za parjenje. Vegetacija v petem tednu samodejno preide v cvetenje. V tej samocvetoči rastlini prevladujejo dišave in sirni, zemeljski okusi prvotne slastne sorte Blue Cheese. Raste z zelo malo truda in bo uspevala v večini pogojev.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Blue Cheese Auto?
Semena konoplje Blue Cheese Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Blue Cheese Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Sproščenost, Veselje, Intelektualnost, Mirnost, Pomiritev, Poživitev, Sproščenost
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KRATKO
80/100cm
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Začinjen, Blagi kremast sir, Jagode, Borovnica
Zrel sir, Sladka, Sadna, Skunk Tang
VROČE
Stable
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Sproščenost, Veselje, Intelektualnost, Mirnost, Pomiritev, Poživitev, Sproščenost
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KRATKO
80/100cm
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Začinjen, Blagi kremast sir, Jagode, Borovnica
Zrel sir, Sladka, Sadna, Skunk Tang
VROČE
Stable

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem