NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

CANAPA IN MOSTRA NAPOLI

Canapa In Mostra Naples 2019 saw its 5th instalment and the Barney's Farm team were glad to be a part of the massive event that saw thousands of attendees from around the globe! 

Last year's Canapa in Mostra Naples had over 80 exhibitors from across the industry showing visitors and the residents of Italy the wonders and uses of Cannabis and Hemp across different industries.

We can't wait to return to Canapa in Mostra Naples in 2020 and you be sure that no matter how you use hemp, there is definitely going to be something for you!

Now Lets Bring On The 6th Installment Of Canapa In Mostra In 2020! 

Make sure to keep up to date through our Facebook page where we will be giving you all of the latest news about this Expo and every other major part of the Cannabis Calendar!

Canapa In Mostra Naples - Mostra d'Oltremare
Canapa In Mostra Naples - 11AM - 8PM
Canapa In Mostra Naples - http://www.go2.it/evento/canapa_in_mostra_2016/2634
EVENT GALLERY
EVENT VIDEOS

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem