NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Glue Gelato Auto
Glue Gelato Auto 1Glue Gelato Auto 2Glue Gelato Auto 3Glue Gelato Auto 4Glue Gelato Auto 5
Glue Gelato Auto 6Glue Gelato Auto 7Glue Gelato Auto 8Glue Gelato Auto 9Glue Gelato Auto 10

GLUE GELATO AUTO STRAIN

UMIRITE IN PREžENITE VAšE BOLEčINE S TO UDARNO AUTOFLOWERING RASTLINO, KI PRIHAJA IZ ZAHODNE OBALE

 
RATING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Glue Gelato Auto Semena Konoplje

Ste pripravljeni na izkušnjo GLUE GELATO AUTO? Elitni rezi Zahodne obale so bili odkriti ter spojeni v samocvetoči dragulj. Ne zamudite priložnosti, da poskusite to slastno mešanico sort Gelato in Glue v njuni najboljši obliki. Nenadoma se boste znašli v prečudovitem in pomirjenem stanju. Dovolite ji, da na vas uporabi svojo hipnotično čarovnijo medtem, ko vaše telo prevevajo nebeški občutki, vaše skrbi izginejo in se znajdete v spokojnem, umirjenem stanju. Na Glue Gelato se lahko zanesete, da bo vaše razpoloženje vedno izboljšala. Notranje rastline običajno dosežejo pridelek do 600 g / m2 medtem, ko lahko zunanje rastline priskrbijo do 400 g čokoladne nebeškosti na rastlino, pri idealnih pogojih gojenja. Nadvse enostavno jo je vzgojiti od semena do vršička v le 70 dneh. Le poskusite jo in ne bo vam žal, da ste Barneyevi GLUE GELATO AUTO dali priložnost.




40% Sativa 60% Indica







Kakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Glue Gelato Auto?
Semena konoplje Glue Gelato Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Glue Gelato Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Sreča, Sproščenost, Vzvišenost, Umirjenost, Evforija
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
65 - 70
90-120cm
100-130cm
SREDNJE
60%
40%
VEČINOMA INDICA
Koščki bogate čokolade, Pikantnen sadni Okus, Sladke jagode
Sadna, Sladki zemeljski citrusi
4
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Sreča, Sproščenost, Vzvišenost, Umirjenost, Evforija
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
65 - 70
90-120cm
100-130cm
SREDNJE
60%
40%
VEČINOMA INDICA
Koščki bogate čokolade, Pikantnen sadni Okus, Sladke jagode
Sadna, Sladki zemeljski citrusi
4

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem