NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
GMO Auto

GMO AUTO STRAIN

 
RATING
GMO Strain x BF Super Auto #1
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

GMO Auto Semena Konoplje

GMO Auto je izjemna konopljina sorta, idealna za tiste, ki želijo doživeti intenziven in zaokrožen "high" brez potrebe po spreminjanju svetlobnih ciklov. S svojo prevladujočo indico in impresivno genetiko GMO in BF Super Auto #1, ki proizvaja sorto z izjemno močjo in okusom, ni presenetljivo, da je ta sorta zelo iskana med najbolj zahtevnimi ljubitelji konoplje.

 

GMO Autoflower od Barneys Farm je prava močna sorta in resnično veselje za vzgojo. Od semena do žetve v 70-75 dneh lahko doseže do 600g/m2 v zaprtih prostorih in 200-300g na rastlino na prostem. Prav tako ima idealno velikost, doseže do 90-110cm v notranjih prostorih in 100-130cm na prostem, kar je odlična izbira tako za notranje kot zunanje vrtnarje, ki želijo optimizirati produktivnost.

 

GMO je znan po svoji specifični aromi in profilu okusa, ki proizvaja močan in dizelski parfum, prepleten s sledovi česna in zemeljskimi podtoni. To je res edinstven okus, ki bo vzbudil vaše čute in vas pustil v pričakovanju več. Z opazno koncentracijo THC 24% je "high" močan in uravnotežen, kar proizvaja globoko pomirjujoč in sproščujoč učinek, idealen za večerne ali pred spanjem.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje GMO Auto?
Semena konoplje GMO Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

GMO Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
GMO Strain x BF Super Auto #1
Evforično, Dvigajoče
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
100-130cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Dizel, Česen, Zemeljsko
Dizel, Česen, Zemeljski
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
GMO Strain x BF Super Auto #1
Evforično, Dvigajoče
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
100-130cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Dizel, Česen, Zemeljsko
Dizel, Česen, Zemeljski

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem