NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO STRAIN

ODPELJITE SE S čAROBNO PREPROGO S TEM MOčNEM URAVNOTEžENEM DODATKOM K NAšI CALI ZBIRKI

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Mimosa EVO Semena Konoplje

Feminizirana MIMOSA EVO: Dolgo pričakovano lansiranje iz Barney’s Farm Lab se je končno zgodilo in preobrat v tej pošastni genetiki ima svoj pečat odobritve. Dvigni se MIMOSA EVO! Razvita iz slavne Emerald TriENle cut, ki je bila prvotno vzgojena v družbi Symbiotic Genetics, zdaj pa je nadgrajena z našim neprecenljivim OrENe Punch iz trezorja Barney’s Farm. Ta 60% Indica, dominantni favorit, je polna velikih mat vršičkov, bogatih z zvezdnatimi kanabinoidi in terpeni. Growerji bodo oboževali njen pikantni okus po tropskih limoninih citrusih s priokusom jagodičja, ki bodo spremljali evforične, a sproščujoče učinke. MIMOSA EVO je prava hrana za možgane. Pričakujte plavajoče občutke, ki bodo ostali z vami ves dan. Veliki mojster lahko doseže raven THC do 30%, vendar je 24-26% več kot dovolj za razvajanje navadnih smrtnikov. Veliki pridelki MIMOSA EVO so lahko naravnost nori. 700 g / m2 je enostavno dosegljivih v zaprtih prostorih z optimalnimi rastnimi pogoji. MIMOSA EVO je idealna za gojenje na prostem in morda boste potrebovali lestve! Ko se bo dvignila na več kot 200 do 220 cm, bo obdobje cvetenja zaključeno, ki je za pričakovati v v začetku oktobra, po predhodnem 65 dnevnem cvetenju. Možnimi donosi so več kot 2000 g na rastlino.
40% Sativa 60% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Mimosa EVO?
Semena konoplje Mimosa EVO kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Mimosa EVO Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Mimosa x Orange Punch
Srečno, poživljajoče
2000 gr/plant
700-800 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
SREDNJE
60%
40%
VEČINOMA INDICA
Tropska limona, citrusi pomaranč s priokusom jagodičja
Aroma sadnega punča in citrusa mandarine
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Mimosa x Orange Punch
Srečno, poživljajoče
2000 gr/plant
700-800 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
SREDNJE
60%
40%
VEČINOMA INDICA
Tropska limona, citrusi pomaranč s priokusom jagodičja
Aroma sadnega punča in citrusa mandarine

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem