NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

OBčUTITE EDINSTVENE SVEžE SADNE TERPENE, KI VAS SPUSTIJO V čUDOVITO IZPOLNJUJOčO SVOBODO DUHA.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Runtz Auto Semena Konoplje

Runtz Auto od Barney’s Farm: Po izjemnem uspehu Runtza ni bilo druge možnosti, kot da ustvarimo samocvetočo različico našega predhodnika. Ta posodobljena različica se sama regulira, da ustvari enak delež učinkovin, le da to doseže veliko prej, le v 70 dneh od zasaditve. Pričakovana končna višina rastlin je okoli 120 cm. Donos je še vedno močan - izkušeni vzgojitelji bodo ob pravilnih svetlobnih pogojih, dosegali rezultate do 600 g / m2.  Podobna je originalu, saj obe izredno uspešno odplaknejo vaše skrbi in nemir v razkošno morje sadnih okusov, ki so prepojeni z opojnimi kanabinoidov. Uspeli smo celo ohraniti nekaj neverjetnih okusov, ki jih je imel v tej različici original, da boste lahko imeli enako zabavo in užitek v veliko krajšem rastnem okviru! Ta uravnotežen, a sočen hibrid vas bo pripeljal do še ene razburljive stopnje sprostitve, odpravil bo duševne napetosti in zagotovil, da se lahko prebijete skozi svoj dan, zaščiteni pred kakršnimi koli skrbmi ali negativnostjo in napolnjeni z maso pozitivnosti.
30% Sativa 70% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Runtz Auto?
Semena konoplje Runtz Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Runtz Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Runtz x BF Super Auto #1
Pomirjujoče, sproščenost, evforično
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
110-140cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Sladko sadni tropski okusi
Sladko, sadno, sladkosnedo
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Runtz x BF Super Auto #1
Pomirjujoče, sproščenost, evforično
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
110-140cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Sladko sadni tropski okusi
Sladko, sadno, sladkosnedo

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem