SWEET TOOTH #1 STRAIN
VSTOPITE V NADVSE OKUSEN SVET OMAMNE SPROSTITVE S TO SLADKO IN POSEBNO ZVEZDO
Sweet Tooth #1 Konopljina Semena
Barney’s Farm sorta Sweet Tooth je v zgodnjih letih tega tisočletja presunila svet konoplje, ko je tri leta zaporedoma osvojila Cannabis Cup. Njena moč in privlačnost sta še vedno fenomenalni in z veseljem nadaljujemo svoje dolgo razmerje z njo. Sweet Tooth je enostavna za gojenje in proizvaja velike pridelke zajetnih, močnih, smolnatih skupkov. Rastlina zraste do srednje velikosti, s pomembnimi in močnimi stranskimi vejami, ki v zadnjih tednih potrebujejo podporo. Posušeno cvetje Sweet Tooth ima čudovito kompleksen, sladek okus po mangu in muškatnemu orešku.
Je Sweet Tooth #1 Indica ali Sativa?
Sorta Sweet Tooth #1 Barneys Farm Je 30% Sativa 70% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih Sweet Tooth #1 Semen?
Za pravilno shranjevanje semen Sweet Tooth #1 je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte Sweet Tooth #1?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje Sweet Tooth #1, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena Sweet Tooth #1 položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena Sweet Tooth #1 vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev Sweet Tooth #1 Konopljnih Semen?
Sweet Tooth #1 konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.



















