NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

DVIGNITE SVOJO ZAVEST S TO IZJEMNO PRIVLAčNO IN OKUSNO INDICO

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Ayahuasca Purple Semena Konoplje

Barney’s Farm, priznano podjetje za gojenje vrhunskih sort konoplje, je pred leti prejelo velikodušno darilo semen iz Red River Delta. Po gojenju so bile rastline Ayahuasca Purple nič manj kot razodetje z njihovimi očarljivimi vijoličnimi in rubinasto rdečimi odtenki. Lepota teh rastlin Ayahuasca Purple je bila še bolj poudarjena z njihovo robustno in močno strukturo, ki se ponaša s širokimi ventilatorskimi listi in kratkim, močnim steblom. Da bi maksimizirali potencial teh izjemnih primerkov, se je ekipa pri Barney’s Farm odločila za strateški program križanja.

 

Skrbno izbirajoč najboljše značilnosti Red River Delta in jih povezujoč z že priznano Master Kush, so pridelovalci ustvarili hibridno sorto, ki je bila nič manj kot popolna. Končni rezultat tega programa križanja je sorta, ki je estetsko prijetna in se ponaša z izjemnimi lastnostmi rasti. Ogromni gosti popki, ki krasijo široke ventilatorske liste te sorte, so prizor, ki ga je treba videti, vendar prinašajo tudi edinstven izziv. Ko rastline Ayahuasca Purple dosežejo zadnji teden cvetenja, bo teža gostih popkov potrebovala podporo, da prepreči lomljenje. Poleg izjemnega vizualnega videza je ta sorta Ayahuasca Purple znana tudi po bogatem in kompleksnem vonju, ki je zapeljiva mešanica lešnikov in papaje. Sam vonj je dovolj, da čute prenese v rajsko stanje, vendar so učinki Ayahuasca Purple tisto, kar jo resnično izpostavlja. Ko se zaužije, trava Ayahuasca Purple ustvari sproščujočo in zadovoljujočo izkušnjo, ki se lahko opiše kot nekaj resnično nebeškega.

 

Pomirjujoči in sproščujoči učinki, ki jih proizvaja, so resnično neprimerljivi, zaradi česar je popolna izbira za tiste, ki iščejo pobeg od vsakodnevnih stresov življenja. Ne glede na to, ali se želite sprostiti po napornem dnevu ali iščete način za sprostitev in polnjenje baterij, je Ayahuasca Purple odgovor.
100% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Ayahuasca Purple?
Semena konoplje Ayahuasca Purple kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Ayahuasca Purple Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Red River Delta x Master Kush
Družabnost, Evforija, Sreča, Sprostitev, Zaspanost
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Sivka, Mango, Oreščki, Tropski
Papaja, Zemeljska, Cvetlična, Ostra, Kisla, Sladka
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Red River Delta x Master Kush
Družabnost, Evforija, Sreča, Sprostitev, Zaspanost
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Sivka, Mango, Oreščki, Tropski
Papaja, Zemeljska, Cvetlična, Ostra, Kisla, Sladka

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem