NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Bad Azz Kush
Bad Azz Kush 1Bad Azz Kush 2Bad Azz Kush 3Bad Azz Kush 4Bad Azz Kush 5
Bad Azz Kush 6Bad Azz Kush 7Bad Azz Kush 8Bad Azz Kush 9

BAD AZZ KUSH STRAIN

ODVRZITE OKOVE SVOJEGA UMA IN UKROTITE SVOJO BOLEčINO S TO NORO IN NEZASLIšANO INDICO IZ LA

Cup Winner
RATING
Original OG x Urkel x Afghan Kush
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA
  • Žal to seme trenutno ni na voljo za nakup.
  • Želite, da vam pošljemo e-pošto, ko bo to seme spet na zalogi?

Bad Azz Kush Semena Konoplje

Bad Azz je svojo pot začel s posebno izbranim gojenjem pri naših prijateljih v Los Angelesu skozi leta previdnega in vztrajnega dela. Križanje Original OG z Afghan Kush in nadaljnje križanje z Urkel je za končni rezultat imelo Bad Azz Kush. Je zelo smolnata sorta. Rastlina se v obdobju cvetenja lahko razpotegne in potrebuje dovolj prostora, da razvije svoje ogromne skupke. Ima edinstvene in subtilne arome gozdnih sadežev. Poimenovana je bila po našem prijatelju in raperju Bad Azz-u iz skupine Tha Dogg Pound Gangsta Crips (hvala ti, Jamarr).
100% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Bad Azz Kush?
Semena konoplje Bad Azz Kush kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Bad Azz Kush Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Dvig telesnih zmogljivosti, Evforija, Sreča, Sprostitev
700 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Jagode, Zelišča, Začinjen, Sladek
Sadna, Zemeljska, Bor
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Dvig telesnih zmogljivosti, Evforija, Sreča, Sprostitev
700 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Jagode, Zelišča, Začinjen, Sladek
Sadna, Zemeljska, Bor

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem