BISCOTTI STRAIN
Biscotti Semena Konoplje
Predstavljamo vam zapeljivo Biscotti, sorto, ki bo zagotovo razvajala vaše čute in vas pustila v stanju čiste blaženosti. Pripravite se, da vas zapelje njena privlačna mešanica Gelata, Girl Scout Cookies in OG Kush, vse skupaj prepleteno v mojstrovino genetske popolnosti. Terpeni naše sorte Biscotti so simfonija naravnih arom, sladka, zemeljska in citrusna melodija, ki bo omamila vaše čute in vas pustila željne še več. Njena neustavljiva okusna paleta je umetniško delo, čutna pot, ki bo prebudila vaše brbončice in vas poslala v svet čiste ekstaze z okusom piškotov.
Z vsebnostjo THC od 25 do 27% ta sorta Biscotti prinaša močan in intenziven omamen učinek, ki vas bo hitro popeljal v sanjsko stanje sprostitve. Njena prevladujoča indika genetika zagotavlja evforično in pomirjujočo izkušnjo, ob kateri se boste počutili, kot da plavate na oblaku. Kajenje Biscotti ni samo užitek, ampak je tudi zelo produktivna sorta, z zunanjimi pridelki do 1,5 kg in notranjimi pridelki 650 g/m2. Njena kompaktna in veličastna postava, z notranjo višino od 0,9 m do 1,10 m in zunanjo višino od 1,5 m do 2,0 m, je pravo čudo narave, ki bo zagotovo pustilo trajen vtis.
Biscotti ima čas cvetenja le 65-70 dni v notranjih prostorih in zgodnje oktobrske zunanje pridelke, kar pomeni, da ne boste morali čakati predolgo, da bi doživeli njene zapeljive učinke. Razvajajte se z vrhunsko poslastico danes in pustite, da vas Biscotti popelje na potovanje čistega užitka in veselja. Ne zamudite te izjemne in edinstvene čudežne evolucije genetike - naša sorta Biscotti je edina skušnjava, ki jo potrebujete.
20% Sativa 80% Indica
Kakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Biscotti?
Semena konoplje Biscotti kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.