NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT STRAIN

PRIPRAVITE SE NA BLEščEč PRIKAZ EKSOTIčNIH TERPENSKIH AROM IN BLEščEčIH BARV.

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Blue Sunset Sherbert Semena Konoplje

BLUE SUNSET SHERBERT semenske banke Barney's Farm. Hibrid, kjer prevlada Indica prinaša velike pridelke brez, da bi nam številne stranske veje, ki zmorejo podpreti celo najtežje šope vršičkov, med gojenjem povzročale težave. Rastlina se lahko pohvali z izredno hitrim cvetenjem, ki traja 50 do 63 dni, rastlina pa lahko pridela 700 g/m2. Zaradi kompaktne rasti, nadpovprečne proizvodnje Trikoma in rasti v notranjih prostorih (doseže približno 80 cm), bi lahko rekli, da je ta sorta prava poslastica. Na prostem lahko doseže neverjetna dva metra, proizvede pa lahko do 1 kg na rastlino. BLUE SUNSET SHERBERT zaključi svoj cikel z bleščečim prikazom čarobne preobrazbe, ki ustvarja očarljiv kalejdoskop listov, ki so eksotičnih barv. Svetlo oranžne dlačice, lepljene s smolo, pokrivajo tesno oblikovane vršičke, kjer se svetijo zmrznjeni trihomi, ki proizvajajo tako visoke ravni THC-ja (28 %), da boste ostali brez besed. V tej čudoviti sorti lahko začutimo Purple Punch in Sherbet Dib Dab, saj so ravni terpena zelo visoke, vključno z Limonenom, Humulenom, Terpinolenom, prav tako pa zaćutimo aromo sladkih bonbonov, lupin citrusov in sladkega jagodičevja, to so vsi vonji, ki jih ta rastlina sprosti. BLUE SUNSET SHERBERT ima omamno močne učinke, ki združujejo najboljše iz obeh svetov. Ustvarjalna in evforična Sativa nas dvigne v trenutku in odlično deluje v kombinaciji z Indico, ki nas omami in pomiri naše spokojno telo! Popoln zaključek dneva.


 35% Sativa 65% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Blue Sunset Sherbert?
Semena konoplje Blue Sunset Sherbert kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Blue Sunset Sherbert Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Sunset Sherbet x Purple Punch
Ustvarjalen Evforičen Sativa Učinek + spokojna, pomirjujoča Indica izkušnja po celem telesu
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
VEČINOMA INDICA
Sladek Bonbon, Citrusi
Sladek Bonbon, Citrusna Lupina in Sladko Jagodičevje
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Sunset Sherbet x Purple Punch
Ustvarjalen Evforičen Sativa Učinek + spokojna, pomirjujoča Indica izkušnja po celem telesu
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
VEČINOMA INDICA
Sladek Bonbon, Citrusi
Sladek Bonbon, Citrusna Lupina in Sladko Jagodičevje

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem