NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Blueberry OG
Blueberry OG 1Blueberry OG 2Blueberry OG 3Blueberry OG 4Blueberry OG 5
Blueberry OG 6Blueberry OG 7Blueberry OG 8Blueberry OG 9Blueberry OG 10

BLUEBERRY OG STRAIN

IZBOLJšAJTE SVOJ DAN IN SE PREPUSTITE čOKOLADICI BLUEBERRY OG, S KATERO BODO VAšE BOLEčINE SPLAVALE STRAN

 
RATING
BlueBerry x OG Kush
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Blueberry OG Semena Konoplje

Mešanje dveh najuglednejših sort na svetu ter reproduciranje najboljših lastnosti obeh plemenitih genetik je bila zapletena naloga. Z Blueberry OG smo uspeli ustvariti sorto s klasično indica močjo rastline Blueberry in bogato psihoaktivno hrbtenico zloglasne OG Kush. Ta izjemno donosni hibrid bo vzel sapo vsakemu pridelovalcu. Zoreča rastlina razvije ogromne skupke zbitih vršičkov in od vsake žetve puhti bogata dišava sladkih citrusov in muškata. Rastlina zraste do srednje višine, z mnogimi donosnimi stranskimi vejami, ki omogočajo pridelek do 700gr/m2.
30% Sativa 70% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Blueberry OG?
Semena konoplje Blueberry OG kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Blueberry OG Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
BlueBerry x OG Kush
Poživitev, Intelektualnost, Evforija, Hihitanje, Sprostitev telesa in uma, Pomiritev
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
VISOKO
100-120cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Borovnica, Mošus, Citrus, Bor, Bogat okus
Limona, Bor, Pomaranča
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
BlueBerry x OG Kush
Poživitev, Intelektualnost, Evforija, Hihitanje, Sprostitev telesa in uma, Pomiritev
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
VISOKO
100-120cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Borovnica, Mošus, Citrus, Bor, Bogat okus
Limona, Bor, Pomaranča
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem