NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Bubba Kush

BUBBA KUSH STRAIN

OBčUTITE VZNESENOST BUBBHA KUSH-A, NAšA SVETOVNA INDICA

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Bubba Kush Semena Konoplje

To izjemno rastlino je prvotno odkril Američan z vzdevkom “Bubbha” in je znana po svoji izvrstni genetiki. Rastlina je genetsko stabilizirana in uglednega porekla in ugleda. To je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih »Indic« na svetu, saj dosega 29% vsebnosti THC. Bubba Kush je drzna, a produktivna rastlina, ki v svojem hitrem 8 - 9 tedenskem obdobju cvetenja, ne bo postala pretirano visoka. Idealna je za vse, ki iščejo močan in težek sev, ki med brstenjem ne zavzame veliko prostora. Učinkovitost ploda vsekakor ni ogrožena, saj končni pridelek že z malo ljubezni in skrbi lahko doseže 600 g / m2 in to tudi v zaprtih prostori. Razstrelite se v svet Bubbe in doživite enega najbolj pomirjujočih sevov konoplje na svetu. Pristna, afganistanska rodbina zagotavlja popolno, izjemno moč, ki z eksotičnimi dišavami vzhoda spominja na aromatične čokoladne ploščice turškega užitka. Zakaj ne bi poskusili edinstvenega doživetja z Bubba Kusha? Z žetvijo na prostem, boste že v prvem ali drugem tednu oktobra presrečni, ko boste našli trde vršičke polne magičnih rezultatov, ki začenjajo prekrivati ​​vsako vejo. Z napredovanjem cvetenja se ti vršički razvijejo v nekaj najbolj nepozabnih draguljev konoplje, ki jih boste kdaj videli. Privlačnost in učinki so povsem izven vseh meja. Ne zamudite Bubbe!
30% Sativa 70% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Bubba Kush?
Semena konoplje Bubba Kush kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Bubba Kush Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Evforična sprostitev, pomirjanje
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Sladki hašiš, moka, mokra zemlja
Hašiš, rahlo sladko, zemeljske aromatične začimbe
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Evforična sprostitev, pomirjanje
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Sladki hašiš, moka, mokra zemlja
Hašiš, rahlo sladko, zemeljske aromatične začimbe

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem