NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

CANAPA MUNDI ROME

The International Fair which has been bringing in Rome hemp fragrance and taste since 2015: the biggest event in Italy in exponential growth, the only officially recognized as International. In 2017: 7.500m², 120 stands, 23,000 attendances, 6,000 accredited professionals. In 2020: 9,000m², 150 stands, a relevant increase of visitors is expected.

It is a Guarantee of success for exhibitors. Opportunity of knowledge, fun and convenience for visitors. Contribution to the cultural transformation of our society and to the development of such an important field of our economy.

Canapa Mundi Rome - Pala Cavicchi Via Ranuccio Bianchi Bandinelli, 130 00178 Roma.
Canapa Mundi Rome - Friday: 11AM - 8PM. Saturday: 11AM - 8PM. Sunday: 10AM - 7PM
Canapa Mundi Rome - Day Ticket - € 8.00. 3-Day Ticket - € 15.00. Reduced Ticket (Disabled/Elderly Carer): € 5.00
EVENT GALLERY
EVENT VIDEOS

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem