NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

CANNAFEST PRAGUE

The return of Cannafest Prague 2020 is set to celebrate the 11th instalment of The International Trade Fair of Cannabis. Cannafest celebrates the wonder of Cannabis, and provides access to the biggest and best exhibitors and seed companies. Browse through some of the best seed suppliers around, test out Vaporizers in the Vapo Lounge, or even just relax and listen to some amazing music acts in the Smoking Chillout Zone. Expand your knowledge; find new and amazing ways to enjoy Cannabis. Let Cannafest show you a new take on Marijuana with the Food Tents, showing new ways to enjoy your favourite strains. Have a Hemp Massage for that sensual release, or go sit and relax in our Reading Room. There’s guaranteed to be something for everyone at Cannafest 2020, so why wait? Book your tickets today!

Make sure to keep up to date through our Facebook page where we will be giving you all of the latest news about this Expo and every other major part of the Cannabis Calendar!

PVA EXPO PRAHA Beranových 667, Praha 9, Czechia
TBA
1-day ticket: 200 Kč / 8 € on location, presale: 150 Kč 3-day ticket: 350 Kč / 15 € on location, presale: 250 Kč (ticket is nontransferable) Disabled – entry free The disabled need to provide a valid disability card in order to get a free entry.
EVENT GALLERY
EVENT VIDEOS

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem