CBD CARAMEL - REGULAR STRAIN
OZDRAVITE SVOJO BOLEčINO IN ŠE VELIKO VEč S TO PREPROSTO IN IZVRSTNO KREACIJO CBD CARAMEL
CBD Caramel - Regular Semena Konoplje
Sorta CBD Caramel podjetja Barney's Farm
CBD Caramel je z CBD obogatena eksotična trojna fuzija, ki kulminira v 70%/30% Indica dominantni sorti z razmerjem CBD-THC 1:1. Ta rastlina ima dinamično rast od začetka, zato je lahko vegetativno obdobje ohranjeno na minimumu.
Faza cvetenja proizvaja zelo smolnato, Sativa podobno strukturo cveta, ki je popolna v samo 60 dneh! Povprečni pridelek v zaprtih prostorih 500 g/m² je zlahka dosegljiv in CBD Caramel je idealna za gojenje na prostem in v vlažnih podnebjih.
CBD Caramel proizvaja sladke lepljive popke, katerih psihoaktivni učinki so blagi, cerebralni in tolažilni za paciente, ki morajo jemati zdravila, hkrati pa ostati brez omamljenih učinkov.
Je CBD Caramel - Regular Indica ali Sativa?
Sorta CBD Caramel - Regular Barneys Farm Je 30% Sativa 70% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih CBD Caramel - Regular Semen?
Za pravilno shranjevanje semen CBD Caramel - Regular je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte CBD Caramel - Regular?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje CBD Caramel - Regular, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena CBD Caramel - Regular položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena CBD Caramel - Regular vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev CBD Caramel - Regular Konopljnih Semen?
CBD Caramel - Regular konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.















