CBD CARAMEL - REGULAR STRAIN
OZDRAVITE SVOJO BOLEčINO IN Å¡E VELIKO VEč S TO PREPROSTO IN IZVRSTNO KREACIJO CBD CARAMEL
CBD Caramel - Regular Semena Konoplje
CBD Caramel je eksotična trojna fuzija, obogatena s CBD. 70%/30% prevladujoča indica sorta z razmerjem CBD-THC 1:1. Rastlina ima dinamično rast od samega začetka. Obrodi zelo smolnato strukturo cvetov, ki je značilna za sativo in dozori že po 60 dneh! V zaprtih prostorih je enostavno doseči pridelek 500 gr/m2. CBD Caramel je prav tako idealna za gojenje na prostem. CBD Caramel obrodi sladke, lepljive vršičke, njeni psihoaktivni učinki pa so nežni, možganski ter prijetni za bolnike, ki se želijo zdraviti brez občutka zadetosti.
Ali je CBD Caramel - Regular Indica ali Sativa?
Sorta CBD Caramel - Regular od Barneys Farm je 30% Sativa 70% Indica
Kateri je najboljÅ¡i način za shranjevanje mojih semen CBD Caramel - Regular?
Za pravilno shranjevanje semen CBD Caramel - Regular je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera je najboljša metoda za kalitev semen sorte CBD Caramel - Regular?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje CBD Caramel - Regular, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena CBD Caramel - Regular položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena CBD Caramel - Regular vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje CBD Caramel - Regular?
Semena konoplje CBD Caramel - Regular kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsuÅ¡ijo.