NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Cheese

CHEESE STRAIN

OBIščITE PLANET CHEESE, CEL DAN S TEM DEDKOM KANABIS SEVOV - NAš POSEBNI SIR SE JE VRNIL.

 
RATING
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Cheese Semena Konoplje

Feminizirani Cheese iz Barney’s Farm! Le kratek uvod je potreben za ta večen klasik iz trezorja Barney’s Farm. Ta vrsta vas bo popeljala v popolnoma drugo galaksijo okusov ovito v impulzivno ustvarjalnost in ljubezen. Ta »smrdljivka«, ko raste razvija izjemno veliko stranskih vej napolnjenih z bleščečimi Cheese užitki. Vzgojitelji, ki gojijo v zaprtih prostorih lahko računajo na 600 g / m2, ampak strokovnjaki, ki gojijo na prostem lahko dosežejo več kot 1 kg z eno samo rastlino! Vse to po le osmih tednih cvetenja. Zanimiva izkušnja s Cheese-om vam bo naredila sanjski in čudovit dan, dobili boste  impresivno spodbudo za ustvarjalnost in družabnost, zaradi česar bo vse skupaj še samo boljše. Pazite se pretiranih efektov popustljivosti, saj efekt te konoplje ni omejen. Postali boste le vedno bolj »Cheese«. To je eden od razlogov, zaradi katerih je Cheese eden od najbolj priljubljenih sevov konoplje na planetu. Je idealna izbira za občasne uživatelje. Pridelek je zanesljiv saj je z vsakokratnimi močnimi donosi. Okus je edinstvena kombinacija sadja in sira. Učinki so preprosto zunaj tega sveta. Poskrbite, da ne boste zamudili tega epskega Cheese primerka, ki prihaja Barney’s Farm.
50% Sativa 50% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Cheese?
Semena konoplje Cheese kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Cheese Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Vesel, sproščen, evforičen, lačen
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
50%
50%
Indica/Sativa
Nutty čedar sir
Skunk stare šole, ostro sadje in dimljen cheddar sir
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Vesel, sproščen, evforičen, lačen
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
50%
50%
Indica/Sativa
Nutty čedar sir
Skunk stare šole, ostro sadje in dimljen cheddar sir

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem