NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Cheese Auto

CHEESE AUTO STRAIN

 
RATING
Cheese x BF Super Auto #1
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Cheese Auto Semena Konoplje

Slavna sorta Cheese dobi evolucijo avtomatskega cvetenja genetike Barneys Farm. Ta izjemna sorta konoplje je vrhunec vrhuncev, ki zagotavlja najbolj zahtevnim ljubiteljem konoplje nepozabno izkušnjo. Ta prevladujoča indika hibrida, rojena iz zapeljive kombinacije genetike Cheese in Super Auto #1, je izjemna sorta trave, ki bo zagotovo navdušila.

 

Cheese Auto je zelo produktiven z vsebnostjo THC 20% in se ponaša s hitrim časom cvetenja iz semena v samo 65-70 dneh. Prinaša do impresivnih 550-600g/m2 v notranjosti in 200-300g na rastlino na prostem. Njegova kompaktna velikost, merjenje 80-110cm v notranjosti in 90-120cm zunaj, je odlična možnost za pridelovalce, ki želijo maksimizirati proizvodnjo ob hkratnem varčevanju prostora.

 

Toda tisto, kar resnično naredi Cheese Auto poseben, je njegov edinstven aromatični in okusni profil. Njen prodoren sirast vonj, kombiniran z vonjem skunka in zemeljskimi podtoni, je nekaj, česar še nikoli niste doživeli. In ne pozabimo na njen močan in uravnotežen omam, s globoko pomirjujočim in sproščujočim učinkom, ki je popoln za sproščujoč večer doma. Razvajajte se z izvrstnim okusom in nepozabno izkušnjo Cheese Auto danes!
30% Sativa 70% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Cheese Auto?
Semena konoplje Cheese Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Cheese Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Cheese x BF Super Auto #1
Sproščenost, Sreča, Stimulacija, Kreativnost
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Sladko, smrad, Začinjen staran sir
Zemeljsko, Prodoren sir, Smrad
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Cheese x BF Super Auto #1
Sproščenost, Sreča, Stimulacija, Kreativnost
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Sladko, smrad, Začinjen staran sir
Zemeljsko, Prodoren sir, Smrad

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem