NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Chronic Thunder
Chronic Thunder 1Chronic Thunder 2Chronic Thunder 3Chronic Thunder 4Chronic Thunder 5
Chronic Thunder 6Chronic Thunder 7Chronic Thunder 8Chronic Thunder 9

CHRONIC THUNDER STRAIN

STOPITE NAZAJ IN SI OGLEJTE OSUPLJIV CHRONIC THUNDER IZ ALJASKE!

 
RATING
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA
  • Žal to seme trenutno ni na voljo za nakup.
  • Želite, da vam pošljemo e-pošto, ko bo to seme spet na zalogi?

Chronic Thunder Semena Konoplje

Chronic Thunder je bila ustvarjena s križanjem legendarne Alaskan Thunder in stabilne, donosne Dr Chronic. Oba starša sta dolgoletno uveljavljeni vrhunski genetiki, ki sta zasloveli vsaka zase. Ta čudovita mešanica genetik ustvarja visoko donosen hibrid, ki je prevladujoča indica s kratkim cvetenjem in v zaprtih prostorih zraste do 100cm, s težkimi stranskimi vejami, ki v zadnji fazi cvetenja potrebujejo podporo. Čas cvetenja je pičlih 8,5 tednov. Chronic Thunder ima sproščujoč učinek zadovoljstva, z edinstvenim vonjem in okusom sušenega cimeta.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Chronic Thunder?
Semena konoplje Chronic Thunder kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Chronic Thunder Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Nežnost, Zadovoljnost, Sprostitev
600 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Čokolada, Zemeljski, Sladek
Posušen cimet, Začinjen poper, Zemeljska, Gorivo
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Nežnost, Zadovoljnost, Sprostitev
600 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Čokolada, Zemeljski, Sladek
Posušen cimet, Začinjen poper, Zemeljska, Gorivo

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem