NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH STRAIN

IZKUSITE VRHUNSKO KUSHOVO MOč S TEM ZGLEDNIM OG KUSH KRIžANJEM

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Critical Kush Semena Konoplje

Critical Kush je mešanica znamenite Critical Mass in OG Kush. Je udarna in izjemno živahna indica, ki obrodi ogromne količine lepega in zelo močnega Kusha. V zaprtih prostorih cveti le 8 tednov ter zraste do srednje višine, z odličnim razmerjem cvetov proti listju. Uživajte v njeni lepljivosti, aromatičnemu vonju, kristalnih vršičkih ter neverjetni zadetosti. Ima značilen Kush okus in fenomenalen pridelek na rastlino. Ta novi hibrid je pomemben napredek v modernem gojenju marihuane. Zaradi svoje narave prevladujoče indice je idealna za sproščanje, lajšanje bolečin in kajenje pozno v noč.
100% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Critical Kush?
Semena konoplje Critical Kush kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Critical Kush Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Critical Mass x OG Kush
Spodbuden, Pomiritev, Sprostitev
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Sveži bor, Limonina pita, Oster
Zemeljska, Zeliščna, Gorivo
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Critical Mass x OG Kush
Spodbuden, Pomiritev, Sprostitev
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
100%
100% Indica
Sveži bor, Limonina pita, Oster
Zemeljska, Zeliščna, Gorivo

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem