NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Critical Kush Auto
Critical Kush Auto 1Critical Kush Auto 2Critical Kush Auto 3Critical Kush Auto 4Critical Kush Auto 5
Critical Kush Auto 6Critical Kush Auto 7Critical Kush Auto 8Critical Kush Auto 9Critical Kush Auto 10

CRITICAL KUSH AUTO STRAIN

HITRO DOBITE NEKAJ KAKOVOSTNEGA KUSHA S CRITICAL KUSH AUTO - UžITEK V SAMO 9 TEDNIH

 
RATING
Critical Kush x BF Super Auto #1
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Critical Kush Auto Semena Konoplje

Naša legendarna Critical Kush je sedaj na voljo v samocvetoči sorti. Ta izjemno priljubljena samocvetoča pošast dozori v le osmih do devetih tednih. Ustvarjena je bila s križanjem Critical Kush z našimi najnaprednejšimi samocvetočimi paritvenimi rastlinami. Cvetenje se začne v petem tednu, nakar v naslednjih štirih tednih cvetenja rastlina doseže višino do 75cm, z glavnim steblom ter večimi stranskimi vejami, ki so nabito polne kompaktnih, težkih in okusnih skupkov. Prevladujejo slastni zemeljski okusi po borovcih ter Kush okusi.
10% Sativa 90% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Critical Kush Auto?
Semena konoplje Critical Kush Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Critical Kush Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Critical Kush x BF Super Auto #1
Sproščenost, Pomiritev, Zaspanost, Intelektualnost
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 80
70-90cm
80-110cm
KRATKO
90%
10%
VEČINOMA INDICA
Borov les, Kush
Gladka, Zemeljska, Sadna
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Critical Kush x BF Super Auto #1
Sproščenost, Pomiritev, Zaspanost, Intelektualnost
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
70 - 80
70-90cm
80-110cm
KRATKO
90%
10%
VEČINOMA INDICA
Borov les, Kush
Gladka, Zemeljska, Sadna

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem