NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

CULTIVA VIENNA

Get ready to experience the wonder of one of the world’s most major Hemp celebrations; Welcome to Cultiva Hemp Expo 2020. Returning for its 13th year Cultiva promises to provide access to the world’s greatest and most experienced hemp producers. 

The Cultiva Cannabis Congress, now established throughout Europe, is being held at the Eventpyramid Vösendorf. International high-profile speakers from the fields of science, research, medicine and politics will speak on a wide range of topics, such as cannabis in medicine, cannabis as a raw material, cannabis and the law, indoor gardening and hemp as a food.

Last year's event was a huge success as it displayed the best in workshops and entertainment, including glassblowing workshops, live musical entertainment and food from around the world. Cultiva Hemp Expo 2020 promises to be on a whole different level as it looks to be bigger and better than previous years! 

Cultiva Vienna - Eventpyramid Vösendorf Parkallee 2 2334 Vösendorf - Austria
Cultiva Vienna - Friday: 10:30AM - 7PM. Saturday: 10:30AM - 8PM. Sunday: 10:30AM - 6PM.
Cultiva Vienna - Day Ticket: € 12. 3-Day Ticket: € 24
EVENT GALLERY
EVENT VIDEOS

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem