NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Dr Grinspoon
Dr Grinspoon 1Dr Grinspoon 2Dr Grinspoon 3Dr Grinspoon 4Dr Grinspoon 5
Dr Grinspoon 6Dr Grinspoon 7Dr Grinspoon 8Dr Grinspoon 9Dr Grinspoon 10

DR GRINSPOON STRAIN

NE ZAMUDITE TEGA ZELO CENJENEGA KLASIKA S čISTIM SATIVA UčINKOM.

 
RATING
Heirloom Sativa Strain
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA
  • Žal to seme trenutno ni na voljo za nakup.
  • Želite, da vam pošljemo e-pošto, ko bo to seme spet na zalogi?

Dr Grinspoon Semena Konoplje

Poimenovana v čast našemu junaku, genijalnemu zagovorniku kanabisa, raziskovalcu in avtorju, Dr. Lester Grinspoon-u, je čista zapuščinska sativa. Rastlina raste ozko in visoko ter potrebuje daljši čas za cvetenje. Ko dozorijo, skupki izgledajo kot kompaktne, zelene in rdečkasto rjave kroglice, ki so ohlapno nanizane na tankih steblih ter posute s kristali THC-ja. Vršički dišijo po octovcu in limoni, dim pa je lahek in pikanten z aromami citrusov in tropskega sadja. Dr. Grinspoon ponuja močan, dolgotrajen, energičen in možganski učinek. Sativa stare šole najvišjega reda.
100% SativaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Dr Grinspoon?
Semena konoplje Dr Grinspoon kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Dr Grinspoon Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Heirloom Sativa Strain
Osredotočenost, Zgovornost, Intelektualnost, Dolgo trajajoči občutek, Energičnost
450 gr/plant
350 gr/m˛
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
Visoka
100%
100% Sativa
Med, Bor, Bogat okus, Zemeljski
Sumac, Limona, Ostrina, Tropsko sadje
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Heirloom Sativa Strain
Osredotočenost, Zgovornost, Intelektualnost, Dolgo trajajoči občutek, Energičnost
450 gr/plant
350 gr/m˛
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
Visoka
100%
100% Sativa
Med, Bor, Bogat okus, Zemeljski
Sumac, Limona, Ostrina, Tropsko sadje

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem