NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANO SEME AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANO SEME NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
G13 Haze
G13 Haze 1G13 Haze 2G13 Haze 3G13 Haze 4G13 Haze 5
G13 Haze 6G13 Haze 7G13 Haze 8G13 Haze 9

G13 HAZE

DOžIVITE TO SLADKO DEGUSTACIJO, KI VAS BO Z ENIM IN EDINIM G13 DVIGNILA MED ZMAGOVALCE

Cup Winner
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

G13 HAZE™ Semena Konoplje

Legendo G13 preko križanja z našo najbljubšo havajsko sativo povzdignemo na še višji nivo. Nastala rastlina obrodi izredno gosto strukturo cvetov z močno proizvodnjo smole. G13 Haze™ je srednje nizka in kompaktna za prevladujočo sativo in kot takšna idealna izbira za metodi SOG in ScrOG. G13 Haze™ ponuja več kot spodoben pridelek in visoko vsebnost THC – v njenem dimu je vredno uživati. Intenzivne arome in okusi sadja in začimb imajo močan, možganski učinek.

G13 Haze Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
NOTRI/ ZUNAJ
G13 x Hawaiian Sativa
Zmogljivost, Krepitev ustvarjalnosti, Poživitev, Osvežitev, Intelektualnost
550 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
100/110cm
110cm
20%
80%
NE
Sladki bonboni, Tropski sadni koktajl, Citrusi
Sadna, Začinjena
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
NOTRI/ ZUNAJ
G13 x Hawaiian Sativa
Zmogljivost, Krepitev ustvarjalnosti, Poživitev, Osvežitev, Intelektualnost
550 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
100/110cm
110cm
20%
80%
NE
Sladki bonboni, Tropski sadni koktajl, Citrusi
Sadna, Začinjena

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem