G13 HAZE - REGULAR STRAIN
DOžIVITE TO SLADKO DEGUSTACIJO, KI VAS BO Z ENIM IN EDINIM G13 DVIGNILA MED ZMAGOVALCE
G13 Haze - Regular Semena Konoplje
Za namene ohranjanja naše mistične legende G13 smo križali G13 s klasičnim Skunk#1. S križanjem G13 X Skunk#1 in naše najljubše havajske sative pa je Barney’s Farm legendo G13 povzdignil v nebeške višave in ustvaril znameniti G13 Haze. Delovanje te rastline pokriva celotno paleto učinkov, z zadetostjo celega telesa v navezi s psihedeličnim učinkom sative. Kombinacija je udarna, nebeška in nepozabna. G13 Haze zraste relativno visoko in razvije izjemno velikodušno strukturo cvetov z znatno količino smole.
Je G13 Haze - Regular Indica ali Sativa?
Sorta G13 Haze - Regular Barneys Farm Je 65% Sativa 35% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih G13 Haze - Regular Semen?
Za pravilno shranjevanje semen G13 Haze - Regular je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte G13 Haze - Regular?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje G13 Haze - Regular, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena G13 Haze - Regular položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena G13 Haze - Regular vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev G13 Haze - Regular Konopljnih Semen?
G13 Haze - Regular konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.














