NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

DOžIVITE TO SLADKO DEGUSTACIJO, KI VAS BO Z ENIM IN EDINIM G13 DVIGNILA MED ZMAGOVALCE

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

G13 Haze - Regular Semena Konoplje

Za namene ohranjanja naše mistične legende G13 smo križali G13 s klasičnim Skunk#1. S križanjem G13 X Skunk#1 in naše najljubše havajske sative pa je Barney’s Farm legendo G13 povzdignil v nebeške višave in ustvaril znameniti G13 Haze. Delovanje te rastline pokriva celotno paleto učinkov, z zadetostjo celega telesa v navezi s psihedeličnim učinkom sative. Kombinacija je udarna, nebeška in nepozabna. G13 Haze zraste relativno visoko in razvije izjemno velikodušno strukturo cvetov z znatno količino smole.
65% Sativa 35% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje G13 Haze - Regular?
Semena konoplje G13 Haze - Regular kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

G13 Haze - Regular Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

NAVADNO
NORMALNO
G13 x Hawaiian Sativa
Psihedelična zadetost, Izjemno energičnost, Poživitev, Evforija
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
SREDNJE
35%
65%
VEČINOMA SATIVA
Žajbelj, Sladek, Sadni
Začinjena Sandalovina, Zemeljska, Bogata, Ostra
SPECIFIKACIJA
NAVADNO
NORMALNO
G13 x Hawaiian Sativa
Psihedelična zadetost, Izjemno energičnost, Poživitev, Evforija
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
SREDNJE
35%
65%
VEČINOMA SATIVA
Žajbelj, Sladek, Sadni
Začinjena Sandalovina, Zemeljska, Bogata, Ostra

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem