NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Gorilla Zkittlez
Gorilla Zkittlez 1Gorilla Zkittlez 2Gorilla Zkittlez 3Gorilla Zkittlez 4Gorilla Zkittlez 5
Gorilla Zkittlez 6Gorilla Zkittlez 7Gorilla Zkittlez 8Gorilla Zkittlez 9Gorilla Zkittlez 10

GORILLA ZKITTLEZ STRAIN

POVEčAJTE ZMOGLJIVOST VAšEGA UMA IN TELESA S TEM IZJEMNIM KALEJDOSKOPOM POMIRJAJOčIH KANABINOIDOV

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Gorilla Zkittlez Semena Konoplje

Sprostite velikansko moč genetike Zahodne obale z osupljivo fuzijo sort GG 4 in Zkittlez. Barney’s farm predstavlja popolnoma novo sorto GORILLA ZKITTLEZ. Potrpežljivo 60-dnevno čakanje razcveta je nagrajeno s sijajno proslavo trihomov. Prve izkušnje njenih rodovitnih plodov ne boste nikoli pozabili. Na paleti konoplje se ta nova priljubljenka nagiba proti indici in je udarna lepotica, ki buri misli, njeni bleščeči pestiči, obloženi s trihomi, pa bodo navdušili vse obiskovalce. Dovolite njeni medicinski stopnji THC-ja, ki znaša 24%, da vas zapelje v toplo domovanje oddiha in sprostitve, ki ga ne boste nikoli želeli zapustiti. V zaprtih prostorih je pričakovani čas cvetenja 8-9 tednov, na prostem pa se rast konča zgodaj v oktobru. Od lepo negovanega gojenja na prostem lahko pričakujete do 2,5kg ter končno višino do 1,7m. Polastite se svojega deleža Barney’s Farm GORILLA ZKITTLEZ še danes.
40% Sativa 60% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Gorilla Zkittlez?
Semena konoplje Gorilla Zkittlez kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Gorilla Zkittlez Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Gorilla Glue x Zkittlez
Zmogljivost, Sprostitev, Miselnost
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
SREDNJE
140-170cm
100-140cm
140-180cm
Visoka
60%
40%
VEČINOMA INDICA
Sadje
Sadje
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Gorilla Glue x Zkittlez
Zmogljivost, Sprostitev, Miselnost
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
SREDNJE
140-170cm
100-140cm
140-180cm
Visoka
60%
40%
VEČINOMA INDICA
Sadje
Sadje

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem