NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

HANFPARADE BERLIN

Barney’s Farm actively campaign for the legalisation of Cannabis around the world, so we are always happy to be involved in big events such as Hanfparade.

The Hanfparade is a German pro-cannabis march, right in the centre of Berlin. This event takes place every August, and it's back again for 2019!

The Hanfparade is the traditional and german-wide pro-Cannabis march in Germany. Every year in August we gather for the legalisation of Cannabis as resource, medicine and recreational drug.

There were 10,000 to 13,000 participants from all over Germany and the world to the Hanfparade in last year. We want to top it this year so: tell your friends, bring your friends!

Hanfparade is a march and a movement to push ideas on how the legalisation of Cannabis can be done. We fight for the human right to use Cannabis as resource, medicine and recreational drug.

If you need more information then make sure to check out the Hanfparade site, they keep it continually updated with all the latest news from the Hanfparade!

Make sure to keep up to date with the latest and greatest Marijuana events from around the world on the Barney’s Farm Facebook page.

The Neptunbrunnen , in the immediate vicinity of the S + U Alexanderplatz station with the world-famous Berlin TV tower.
12:00pm - 10:00pm
Hanfparade Berlin - FREE
EVENT GALLERY
EVENT VIDEOS

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem