NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Ice Cream Cake
Ice Cream Cake 1Ice Cream Cake 2Ice Cream Cake 3Ice Cream Cake 4Ice Cream Cake 5
Ice Cream Cake 6Ice Cream Cake 7Ice Cream Cake 8Ice Cream Cake 9Ice Cream Cake 10

ICE CREAM CAKE STRAIN

 
RATING
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Ice Cream Cake Semena Konoplje

Ste pripravljeni biti zapeljani s neustavljivo privlačnostjo Ice Cream Cake? Ta izvrstna konopljina sorta je mamljiva mešanica Wedding Cake in Gelato 33, kar jo naredi za zapeljivo poslastico za čute. Kot sorta z prevladujočo indico ima Ice Cream Cake moč, da vas popelje v svet popolne sprostitve in miru. Predstavljajte si sproščanje po napornem dnevu s sladko, kremasto aromo te veličastne sorte, ki boža vaše čute.

 

Gojenje te zapeljive sorte je skoraj preveč enostavno, s cvetenjem v 55-60 dneh in višino v zaprtih prostorih med .9m - 1.20m ter višino na prostem med 1.5m - 2m. In nagrada za vaš trud? Prinos v zaprtih prostorih 550g/m2 in prinos na prostem do 1,5kg osupljivih cvetov konoplje. Z vsebnostjo THC med 20-25% lahko pričakujete močan in kompleksen "high", ki vas bo pustil blagoslovljene. Terpenski profil te mamljive sorte je nebeška mešanica limonena, mircena in kariofilena, kar rezultira v vonju, ki je sladek, kremast in zemeljski, z namigom vanilije in borovim podtonom.

 

Ampak to še ni vse. Naša sorta Ice Cream Cake ni samo lepa po videzu; je tudi zelo cenjena zaradi svojih terapevtskih lastnosti. Zaradi vsebnosti limonena in mircena ta zapeljiva sorta nudi sproščujoč in pomirjujoč učinek, ki lahko pomiri vaš um in telo. Analgetični in protivnetni učinki kariofilena pa lahko pomagajo lajšati kronične bolečine in vnetja. Ste pripravljeni predati se grešnim užitkom Ice Cream Cake? Pridite sem in pokažem vam pot.
30% Sativa 70% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Ice Cream Cake?
Semena konoplje Ice Cream Cake kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Ice Cream Cake Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebralno, Pomirjajoče, Sproščeno, Veselo
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Sladko, Kremasto, Vanilija, Zemeljsko, Bor
Ostro, Kremasto, Sir, Zemeljsko, Oreščkasto
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebralno, Pomirjajoče, Sproščeno, Veselo
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Sladko, Kremasto, Vanilija, Zemeljsko, Bor
Ostro, Kremasto, Sir, Zemeljsko, Oreščkasto

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem