NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Laughing Buddha
Laughing Buddha 1Laughing Buddha 2Laughing Buddha 3Laughing Buddha 4Laughing Buddha 5
Laughing Buddha 6Laughing Buddha 7Laughing Buddha 8Laughing Buddha 9Laughing Buddha 10

LAUGHING BUDDHA STRAIN

ČE VAM JE VšEč SATIVA, VAM BO VšEč LAUGHING BUDDHA, DVE KLASIKI, ZDRUžENI V ENO

Cup Winner
RATING
Thai x Jamaican
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Laughing Buddha Semena Konoplje

Laughing Buddha smo ustvarili s križanjem avtohtone sorte čiste Thai Sative in našega jamajčanskega hibrida. Laughing Buddha je tako skoraj čista sativa. Daljše obdobje cvetenja potrpežljivost nagradi z meter visoko rastlino, ki puhti od velikih, tesnih in težkih vršičkov. V zadnjih treh tednih cvetenja rastlina potrebuje dobro podporo. Laughing Buddha je prelestno dišeča rastlina s koncentriranimi aromami eksotičnega sadja in sladkih okusov. Ima učinek energetične sative.
80% Sativa 20% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Laughing Buddha?
Semena konoplje Laughing Buddha kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Laughing Buddha Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Thai x Jamaican
Usmerjenost, Produktivnost, Hihitanje, Energičnost, Ustvarjalnost, Evforija
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
20%
80%
VEČINOMA SATIVA
Pražena paprika, Ananas, Limona, Zelišča
Sveža, Sladka, Eksotično sadje
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Thai x Jamaican
Usmerjenost, Produktivnost, Hihitanje, Energičnost, Ustvarjalnost, Evforija
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
20%
80%
VEČINOMA SATIVA
Pražena paprika, Ananas, Limona, Zelišča
Sveža, Sladka, Eksotično sadje

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem