NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Lemon Drizzle

LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Lemon Drizzle Semena Konoplje

Razvajajte se z omamno aromo naše sorte Lemon Drizzle, čutno oblikovane konopljine sorte, ki bo zagotovo zapeljala vaše čute in vas pustila v stanju blažene evforije. Ustvarjena iz zapeljive mešanice Super Lemon Haze in OG Kush, vas bo ta prevladujoča sativa sorta prenesla na drugo ravnino obstoja.

 

S časom cvetenja 60-65 dni so izjemni popki Lemon Drizzle prepojeni s potentnim THC odstotkom med 20-25%, kar zagotavlja neprimerljivo in zadovoljujočo omamo. Kompleksen terpenski profil te zapeljive sorte bo zagotovo ujel vaše čute z notami pikantne limone in namigom zemeljskih Kush podtonov, kar nudi eksplozijo okusa, ki je ne boste pozabili.

 

Ta zapeljiva lepotica doseže višino 1m - 1,2m v notranjih prostorih in 1,5m - 2m na prostem. Navdušeni boste nad obilno notranjo letino 550g/m2, medtem ko je zunanji pridelek do 1,5 - 2kg več kot obsežen. Doživite vrhunec sprostitve z zunanjim časom cvetenja Lemon Drizzle, ki se začne v začetku oktobra, kar vam omogoča, da se nastavljate sladkemu soncu in uživate v omamnih učinkih te zapeljive sorte. Podlegnite čarom naše sorte Lemon Drizzle in odkrijte svet neokrnjenega užitka, ki vas bo pustil v osupljivosti.
85% Sativa 15% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Lemon Drizzle?
Semena konoplje Lemon Drizzle kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Lemon Drizzle Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Poživljajoče, Dvigajoče, Osredotočeno, Motivirano
1500 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
15%
85%
VEČINOMA SATIVA
Kislo, Limona, Sladko, Citrusi
Sladko, Kislo, Citrusi, Bor, Zemeljsko
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Poživljajoče, Dvigajoče, Osredotočeno, Motivirano
1500 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
15%
85%
VEČINOMA SATIVA
Kislo, Limona, Sladko, Citrusi
Sladko, Kislo, Citrusi, Bor, Zemeljsko

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem