NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

NAGRAJENA KOMBINACIJA ZDA KLASIK Z OKUSOM LIMONE

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Lemon Tree Semena Konoplje

LEMON TREE semenske banke Barney's Farm. LEMON TREE je z okusnimi in visokimi stopnjami Limonena in Mircena, nagrajena kombinacija dveh ameriških klasik, Lemon Skunk & Sour Diesel. Popolnoma uravnotežen 55 % hibrid Indice, je zelo enostaven za gojenje in prinaša znatne pridelke sočnih, kompaktnih vršičkov, ki so polni kristalov. Vršički so obloženi z debelo prevleko Trihomov, ki sproščajo sveže arome citrusov, tako, da je ta sorta pravi užitek za gojitelja. Gojiteljem v notranjih prostorih predlagamo, da uporabijo nizek stres tehniko, tako bo lahko rastlina dosegla višino 90-100 cm. Rastlina ima relativno kratko obdobje cvetenja, ki traja le 65-75 dni, z doprinosom do 650 g/m2. Na prostem lahko sorta LEMON TREE z daljšim razvojem doseže do 2 metra in naredi 1,5 kg na rastlino, žetev je enkrat od sredine do konca oktobra. Ko je rastlina posušena lahko zaradi visokih koncentracij terpenov okusite odlične ostre skunk arome, osvežujoče pikantne limone in dizelske podtone. Vse to naredi to sorto neverjetno edinstveno, saj dvigne vaše razpoloženje in vam polepša cel dan.
45% Sativa 55% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Lemon Tree?
Semena konoplje Lemon Tree kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Lemon Tree Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Lemon Skunk x Sour Diesel
Vesel, Sproščujoč, Evforičen
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
SREDNJE
55%
45%
VEČINOMA INDICA
Sveže Limone, Kisli Tropski Citrusi
Kisla Limona, Skunk Diesel
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Lemon Skunk x Sour Diesel
Vesel, Sproščujoč, Evforičen
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
SREDNJE
55%
45%
VEČINOMA INDICA
Sveže Limone, Kisli Tropski Citrusi
Kisla Limona, Skunk Diesel
Cool, Hot & Temperate

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem