NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Liberty Haze
Liberty Haze 1Liberty Haze 2Liberty Haze 3Liberty Haze 4Liberty Haze 5
Liberty Haze 6Liberty Haze 7Liberty Haze 8Liberty Haze 9Liberty Haze 10

LIBERTY HAZE STRAIN

VšEč VAM BO TA KLASIčNA ZMAGOVALNA OMAMA, S KANčKOM BOROVEGA CHEMDAWG

Cup Winner
RATING
G13 x ChemDawg 91
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Liberty Haze Semena Konoplje

LIBERTY HAZE ima značilnosti tako indice kot sative, s hitrim cvetenjem (8 do 9 tednov). Rastlina je srednje visoka, s spoštljivim obsegom in velikimi, debelimi venčnimi listi. Odlično uspeva tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Dolgi in gosti skupki na debelini največ pridobijo v zadnjih treh tednih in proizvedejo goste vršičke z čudovitim kontrastom rdečih in vijoličastih venčnih listov. Učinek LIBERTY HAZE je takojšen in dolgotrajen, z budnim in evforičnim možganskim učinkom. Ima prepoznaven okus in vonj po limeti. Laboratorijski testi so vsebnost THC ocenili na do 25%.
60% Sativa 40% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Liberty Haze?
Semena konoplje Liberty Haze kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Liberty Haze Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
G13 x ChemDawg 91
Dolgotrajen učinek, Mirnost, Drgetanje, Hihitanje, Evforija, Ustvarjalnost
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Bor, Limeta, Zelišča
Mošus, Zemeljski, Skunk
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
G13 x ChemDawg 91
Dolgotrajen učinek, Mirnost, Drgetanje, Hihitanje, Evforija, Ustvarjalnost
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Bor, Limeta, Zelišča
Mošus, Zemeljski, Skunk

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem