NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO STRAIN

ZAPELJITE SE NA AVTOCESTO PSIHEDELIčNEGA VESELJA S TO PREDELANO AUTOFLOWER KLASIKO

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

LSD Auto Semena Konoplje

Izjemno navdušeni smo, da lahko napovemo prihod naše LSD AUTO, ki je križanka naše legendarne LSD in naših samocvetočih pošasti. Tako kot njena legendarna predhodnica, je tudi ta sorta izjemno udarna in vas po hitrem postopku odpelje v drugo dimenzijo. Učinek je takojšen in resničnost se pred vašimi očmi začne izkrivljati v utripajočo psihedelično sliko. Sorta definitivno ni priporočljiva za začetnike. Kljub njenemu močnemu učinku pa je enostavna za gojenje, tako da se lahko kdorkoli okoristi s to super bližnjico do zares osupljivih genetik. Dovolite, da njena dišeča moč zareže skozi vaš um in dušo – privoščite si izlet z LSD AUTO.

Pri gojenju LSD AUTO™ zunaj lahko pričakujete pridelek do 400 gramov mošusnih zemeljskih popkov na rastlino, pri gojenju znotraj spoštovanja vrednih 650 gramov / m2.


30% Sativa 70% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje LSD Auto?
Semena konoplje LSD Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

LSD Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
LSD x Super Magnum Auto
Družabnost, Živahnost in globoka telesna psihedeličnost, Evforija, Poživitev, Sproščenost
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
100-130cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Zemeljski kostanj, Mango, Citrusi, Sladek
Mošus, Zemeljski cvet, Zelišča, Skunk, Ostra
5
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
LSD x Super Magnum Auto
Družabnost, Živahnost in globoka telesna psihedeličnost, Evforija, Poživitev, Sproščenost
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
100-130cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Zemeljski kostanj, Mango, Citrusi, Sladek
Mošus, Zemeljski cvet, Zelišča, Skunk, Ostra
5

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem