NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANO SEME AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANO SEME NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

MARY JANE EXPO BERLIN

The Barney’s Farm team would like to thank the Mary Jane Cannabis Expo for a phenomenal weekend every year! This year’s event will see over 10,000 people walk through the doors, giving 100 exhibitors the chance to show their best quality strains and accessories to the people of Germany!

2019's event was held in the wonderful Postbahnhof, which boasts an impressive 3,000 m2 of hall space with a further outdoor space of 2,500 m2! As soon as the expo started we could see why this was considered Germany’s biggest and best Cannabis expo!

Not only did it host national and international exhibitors it also gave a great opportunity for members of the public to hear from some of the biggest and brightest Cannabis advocates from around the world.

Barney’s Farm could not have been prouder than to have been a Platinum sponsor for this event, and we know that this expo is going to be a fan favourite for many more years to come! We can tell you that planning for Mary Jane Berlin 2019 is already underway, so make sure to keep tuned for more!

Remember to check out our Facebook page for all the latest news on expos from around the world!

Arena Berlin - Eichenstr. 4 12435 Berlin
Friday 21.06.19 11:00 - 20:00 / Saturday 22.06.19 11:00 - 20:00 / Sunday 23.06.19 11:00 - 18:00
Mary Jane Expo Berlin - Day Ticket: €15. 3-Day Ticket: €30.
EVENT GALLERY
EVENT VIDEOS

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem