NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO

MEDICAL CANNABIS BIKE TOUR

The Barney’s Farm team could not be prouder of the strength and determination of all the riders taking part in this year’s Medical Cannabis Bike Tour!

This October, all of the riders will be riding 420km over 3 days, through Czech Republic and Austria.

The entry fee of €250 includes 3 nights’ accommodation, lunch and evening meal, cycle uniform (shirt, shorts and jacket) and luggage transportation.

Barneys Farm are more than proud to be supporting this great cause, as the money raised from the tour will be given to scientists from Madrid’s Complutense University who will be working with GEINO (the Spanish Group of Neuroncological Investigation) to conduct clinical trials in 2017 into the use of cannabinoids as a first line therapy to treat glioma (brain tumor) cancer patients.

 

We have a massive amount of photos and videos from last year’s Medical Cannabis Bike Tour, so if you were not lucky enough to be there then take a look! We are really looking forward to Medical Cannabis Bike Tour 2017 and all the Medical Cannabis Bike Tours to come, because we know with your constant support we will be able to beat cancer once and for all.

Make sure to visit our Facebook Page to keep up to date with all the Cannabis related news, and remember to share your love for the Medical Cannabis Bike Tour by donating today!

Medical Cannabis Bike Tour - Austria
Medical Cannabis Bike Tour - TBC
Medical Cannabis Bike Tour - Riders Fee: € 250.
EVENT GALLERY
EVENT VIDEOS

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem