NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Mimosa x Orange Punch
Mimosa x Orange Punch 1Mimosa x Orange Punch 2Mimosa x Orange Punch 3Mimosa x Orange Punch 4Mimosa x Orange Punch 5
Mimosa x Orange Punch 6Mimosa x Orange Punch 7Mimosa x Orange Punch 8Mimosa x Orange Punch 9Mimosa x Orange Punch 10

MIMOSA X ORANGE PUNCH STRAIN

EVOLUCIJA MIMOSE SE NADALJUJE! NOVA, EKSPLOZIVNA, ZELO KOMPAKTNA SENZACIJA Z OKUSOM POMARANčE.

 
RATING
Mimosa Evo x Orange Punch
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Mimosa X Orange Punch Semena Konoplje

MIMOSA X ORANGE PUNCH semenske banke Barney's Farm. Evolucija Mimoze se nadaljuje z novo in eksplozivno senzacijo pomarančnega okusa, predstavljamo vam še eno odlično novost Iz Barney's Farm laboratorija. Nova sorta je genialno ustvarjena s previdnim križanjem našega slavnega Orange Puncha skupaj s senzacijo leta 2020, Mimoso Evo. Rezultat te genetske združitve je osupljiva hitro rastoča rastlina s čudovitimi in zelo dišečimi vršički; Beta-Kariofilen, Linalool in Limonen Terpen ustvarijo senzacijo, ki spominja na aromo citrusov in sladkih mandarin. Ta križanec je v primerjavi z Mimoso Evo izredno kompakten, vendar mu kljub temu uspe ohraniti osupljivo visok donos. To je brez dvoma ena izmed najbolj barvitih sort naše Cali kolekcije, fotografije, ki jih vidite, so iz naših laboratorijev in vsebujejo globoke vijolične odtenke te elegantne rastline. Takšno lepoto je rastlinskem svetu zelo težko videti, saj je rastlina prava estetska poslastica celo za najbolj izkušene gojitelje. To je zmagovalna, zelo kompaktna rastlina, ki proizvaja več velikih, smolnatih in gostih vršičkov, ki so pokriti s svetlo oranžnimi pestiči, ki so polni Trihomov. Naši strokovnjaki so sorto med testiranjem opisovali kot sanje vsakega 'indoor' gojitelja, saj v zelo hitrem obdobju cvetenja, ki traja 55-60 dni, proizvede kar 700 g/m2. V idealnih zunanjih pogojih lahko MIMOSA X ORANGE PUNCH doseže višino 1,5 m - 1,8 m in proizvede 1,5 kg ogromnih, izvrstnih, okusnih in kompaktnih konopljinih vršičkov. Razpoloženje pa se nam resnično še bolj dvigne ob času žetve te čudovite rastline. Gosti in težki vršički so izjemno enostavni za obdelavo in ob kajenju neverjetne okusne arome citrusov, sladkarij in pomaranče resnično pridejo do izraza. Pri testih je bila raven THC-ja neverjetnih 30%.
35% Sativa 65% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Mimosa x Orange Punch?
Semena konoplje Mimosa x Orange Punch kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Mimosa X Orange Punch Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Mimosa Evo x Orange Punch
Evforičen, Vesel, Poživljajoč
1500 gr/plant
650-750 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
SREDNJE
65%
35%
VEČINOMA INDICA
Citrusi, Sladkarije, Pomaranče
Sladka z Notami Mandarin
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Mimosa Evo x Orange Punch
Evforičen, Vesel, Poživljajoč
1500 gr/plant
650-750 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
SREDNJE
65%
35%
VEČINOMA INDICA
Citrusi, Sladkarije, Pomaranče
Sladka z Notami Mandarin

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem