NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Moby Dick

MOBY DICK STRAIN

ŽANJITE PRIDELKE »KITOVE« VELIKOSTI IZ TE STARE KLASIKE, PRAVEGA POšASTNEGA SEVA TAKO V UčINKU KOT V PRODUKTIVNOSTI

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Moby Dick Semena Konoplje

Ta neprepoznaven dragulj je še posebej priljubljen med novimi growerji, zahvaljujoč neverjetno velikim donosom. Pripravite se na srečanje z velikanom sevov konoplje - Moby Dickom. Previdno križanje White Widow in Haze, enih najbolj rodnih vrst, ki jih najdete, lahko pomenilo samo eno stvar. Osupljivo enostavni donosi z več kot 700 g / m2, ki jih dosegajo vsi, ki to želijo. Prepoznaven je po vrhunskih dolgotrajnih učinkih. Kaj bi še lahko zahtevali od konoplje? Pripravite se na katapultiranje v ločeno resničnost ustvarjalnosti in produkcije ter sproženje hitrega vrhunca, ki bo vzdrževal obilo energije čez cel dan, ne da bi vas pri tem izžel. Moby Dick ima 27% THC-ja, kar je razlog, da je tako zelo priljubljen med vzgojitelji. Tudi podatek, da ima samo 70-dnevno obdobje cvetenja, prispeva k privlačnosti te svetovno znane sorte. Cvetenje na prostem zaključi svoj cikel do prvega tedna oktobra. Growerji imajo radi njegov sladek vonj vanilije in zajamčene, junaške pridelke. Ta sorta je vredna  vašega zaupanja.
75% Sativa 25% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Moby Dick?
Semena konoplje Moby Dick kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Moby Dick Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativno, energične evforične višave
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m˛
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
Visoka
25%
75%
VEČINOMA SATIVA
Citrusna meglica, pikantni bor in vanilija
Kisla limonina meglica, priokus pikantnega borovega kadila in vanilije
VROČE & ZMERNO
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativno, energične evforične višave
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m˛
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
Visoka
25%
75%
VEČINOMA SATIVA
Citrusna meglica, pikantni bor in vanilija
Kisla limonina meglica, priokus pikantnega borovega kadila in vanilije
VROČE & ZMERNO

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem