NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Moby Dick Auto

MOBY DICK AUTO STRAIN

MOBY DICK SA TERAZ SKRížIL S NAšíM BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Moby Dick x BF Super Auto #1
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Moby Dick Auto Semena Konoplje

Moby Dick od Barneys Farm bol vytvorený pomocou White Widow, jedného z najpopulárnejších kmeňov na svete za posledné dve desaťročia, potom sa krížil s naším G13 Haze, ktorý vyhral pohár. Vďaka týmto dvom legendárnym kmeňom, ktoré odborne spojila Barneys Farm, sa MOBY DICK opäť vyvinul a teraz je krížený s naším BF Super Auto #1. So svojimi rodičmi niektorí z najväčších výnosov, ktorých môžete nájsť, môžu znamenať len jednu vec. Dychberúca produkcia, silná, robustná a dokonale vyvážená genetika vytvárajúca dominantnú elektráreň Sativa vysoko odolnú voči plesniam. Naša verzia Moby Dick Auto je teraz kompaktnejšia, má kratší cyklus samokvitnutia, ale málo sa stratilo na jej výrobných schopnostiach, sile a chuti. Je to komplexný terpénový profil s terpinolénom, β-myrcénom, β-karyofylénom a limonénom, aby sme vymenovali len niektoré, vytvára nostalgické arómy kyslého citróna, oparu a jemné náznaky korenistého borovicového kadidla a vanilky.
70% Sativa 30% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Moby Dick Auto?
Semena konoplje Moby Dick Auto kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Moby Dick Auto Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Moby Dick x BF Super Auto #1
Povznášajúci energický, ukecaný efekt
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
100-130cm
SREDNJE
30%
70%
VEČINOMA SATIVA
Zemité, sladké citrusové, borovicové
Kyslý citrón, Haze, jemné náznaky pikantného borovicového kadidla a vanilky
3
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
AUTOFLOWERING
Moby Dick x BF Super Auto #1
Povznášajúci energický, ukecaný efekt
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
100-130cm
SREDNJE
30%
70%
VEČINOMA SATIVA
Zemité, sladké citrusové, borovicové
Kyslý citrón, Haze, jemné náznaky pikantného borovicového kadidla a vanilky
3
Cool, Hot & Temperate

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem