NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
OG Kush
OG Kush 1OG Kush 2OG Kush 3OG Kush 4OG Kush 5
OG Kush 6OG Kush 7OG Kush 8OG Kush 9OG Kush 10

OG KUSH STRAIN

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

OG Kush Semena Konoplje

Prišel je čas, da se prepustite slastni privlačnosti te sorte OG Kush, ki je znana kot odlična konopljina sorta z močnim genetskim poreklom. Zapeljivo križanje Chemdawg, Lemon Thai in Hindu Kush naredi to sorto z izredno kompleksno kemično sestavo in edinstvenim terpenskim profilom priljubljeno med ljubitelji konoplje. Neprekosljiva moč naše sorte OG Kush je preprosto neustavljiva, saj njeni nivoji THC se gibljejo med 23% do osupljivih 26%. Njena Indica genetika jo naredi idealno za tiste, ki iščejo globoko sprostitev, zdravljenje bolečin in olajšanje stresa. Z močnimi in dolgotrajnimi učinki je ta izjemna sorta priljubljena med izkušenimi uporabniki.

 

Uživajte v čistem užitku hitrega cvetenja, ki traja le 55-65 dni, kar omogoča pridelovalcem, da hitreje občudujejo lepoto svojih cvetov. V zaprtih prostorih lahko OG Kush doseže višino od 1m do 1,20m in prinese osupljivih 550g/m2, medtem ko v zunanjem okolju doseže višino od 1,5m do 2,5m in prinese do 1,5kg, kar jo naredi priljubljeno izbiro za zunanje kmete.

 

Prepustite se edinstvenemu terpenskemu profilu OG Kush, vonju, ki ga med konopljinimi sortami ni mogoče primerjati. Zapeljiva prisotnost mircena, limonena in kariofilena prispeva k njenemu zemeljskemu in ostremu vonju. Visoke koncentracije mircena, zapeljivega terpena, najdenega v OG Kush, naredijo to sorto kot popolno izbiro za tiste, ki iščejo globoko in dolgotrajno sprostitev. Prepustite se omamni radosti te originalne genetike sorte OG Kush iz Barneys Farm, sorte, ki vas bo popeljala na pot čistega užitka. Njena kompleksna genetska sestava, edinstven terpenski profil in robustne ravni THC naredijo to sorto preprosto neustavljivo.
30% Sativa 70% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje OG Kush?
Semena konoplje OG Kush kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

OG Kush Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebralno, Veselo, Sproščujoče, Družabno, Spodbudno
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Kislo, Citrusno, Zeliščno, Smradljivo, Leseni Bor
Citrusno, Kislo, Vonjavo, Smradljivo, Vlažno, Zemeljsko
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebralno, Veselo, Sproščujoče, Družabno, Spodbudno
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
SREDNJE
70%
30%
VEČINOMA INDICA
Kislo, Citrusno, Zeliščno, Smradljivo, Leseni Bor
Citrusno, Kislo, Vonjavo, Smradljivo, Vlažno, Zemeljsko

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem