ORANGE SHERBERT STRAIN
OKUSITE SLADKE IN KREMASTE ORANžNE POPKE TE IZJEMNE SADNE KLASIKE
Orange Sherbert Konopljina Semena
Orange Sherbert je udarna in poživljajoča hibridna prevladujoča indica z opojnimi in slastnimi učinki. Je sceloma ameriška sorta, ki združuje Orange Cream, Purple Urkle ter Cherry Pie v neverjetni rastlini z okusom po bonbonih/pomarančah. Požene resnično osupljive goste oranžne in vijoličaste cvetove z izjemnim globokim pomarančnim okusom. Zelo sproščujoč indica učinek telo in um pusti v umirjenem in spokojnem stanju. Rastlina je ena izmed najenostavnejših za gojenje. Zraste do 1,3 metra ter razvije ogromne skupke okusnih vršičkov. Stranske veje bodo v zadnjih nekaj tednih cvetenja hvaležne za podporo.
Je Orange Sherbert Indica ali Sativa?
Sorta Orange Sherbert Barneys Farm Je 20% Sativa 80% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih Orange Sherbert Semen?
Za pravilno shranjevanje semen Orange Sherbert je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte Orange Sherbert?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje Orange Sherbert, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena Orange Sherbert položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena Orange Sherbert vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev Orange Sherbert Konopljnih Semen?
Orange Sherbert konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.




















