NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

OKUSITE SLADKE IN KREMASTE ORANžNE POPKE TE IZJEMNE SADNE KLASIKE

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Orange Sherbert Semena Konoplje

Orange Sherbert je udarna in poživljajoča hibridna prevladujoča indica z opojnimi in slastnimi učinki. Je sceloma ameriška sorta, ki združuje Orange Cream, Purple Urkle ter Cherry Pie v neverjetni rastlini z okusom po bonbonih/pomarančah. Požene resnično osupljive goste oranžne in vijoličaste cvetove z izjemnim globokim pomarančnim okusom. Zelo sproščujoč indica učinek telo in um pusti v umirjenem in spokojnem stanju. Rastlina je ena izmed najenostavnejših za gojenje. Zraste do 1,3 metra ter razvije ogromne skupke okusnih vršičkov. Stranske veje bodo v zadnjih nekaj tednih cvetenja hvaležne za podporo.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Orange Sherbert?
Semena konoplje Orange Sherbert kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Orange Sherbert Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Sprostitev, Umiritev
800 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Sladkarije, Pomaranča
Pomaranča
4
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Sprostitev, Umiritev
800 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Sladkarije, Pomaranča
Pomaranča
4

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem