PEYOTE COOKIES STRAIN
PREGIBAJTE SVOJ UM IN POMIRJAJTE SVOJO DUŠO S TO PSIHEDELIčNO COOKIES KRIžANKO
Peyote Cookies Konopljina Semena
Sorta Peyote Cookies podjetja Barney's Farm
Sorta Peyote Cookies izvira iz križanja sort Peyote Purple in naše legendarne Cookies Kush. Obsežen in podroben proces selekcije in povratnega križanja je izoliral najboljše lastnosti obeh staršev v eno sorto. Nastala rastlina je živahni hibrid, robusten in enostaven za gojenje. Sorta Peyote Cookies zraste v težko in gosto, zajetno rastlino z močnimi vejami, potrebnimi za podporo njenih gostih in smolnatih popkov.
Cvetoča rastlina prikazuje osupljivo rubinasto rdečo in vijoličo polt. Ta sorta je odporna na plesen in plesen in raste odlično tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Peyote Cookies ima zelo intenziven okus gvave in zemeljski okus, z vtisi vanilije in kave z močnim, sproščujočim in dolgotrajnim učinkom.
Je Peyote Cookies Indica ali Sativa?
Sorta Peyote Cookies Barneys Farm Je 5% Sativa 95% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih Peyote Cookies Semen?
Za pravilno shranjevanje semen Peyote Cookies je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte Peyote Cookies?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje Peyote Cookies, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena Peyote Cookies položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena Peyote Cookies vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev Peyote Cookies Konopljnih Semen?
Peyote Cookies konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.



















