PEYOTE COOKIES STRAIN
UMIRITE SVOJ UM IN SVOJO DUÅ¡O S TEM PSIHEDELIčNIM KRIžANIM PIÅ¡KOTKOM
Peyote Cookies Konopljina Semena
Peyote Cookies izvira iz križanja Peyote Purple z našo legendarno Cookies Kush. Obsežna in podrobna selekcija ter postopek povratnega križanja sta izločila najboljše lastnosti obeh staršev in jih združila v eni sorti. Rezultat je živahna hibridna rastlina, ki je robustna in enostavna za gojenje. Peyote Cookies se razvije v težko in gosto, čokato rastlino z močnimi vejami, ki podpirajo goste in smolnate vršičke. Cvetoča rastlina je bleščeče rubinasto rdeče in vijolične barve. Sorta je odporna na plesen in vlago, odlično pa uspeva tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Peyote Cookies ima zelo intenziven zemeljski okus po guavi s pridihom vanilije in kave ter močan, sproščujoč, dolgotrajen učinek.
Je Peyote Cookies Indica ali Sativa?
Sorta Peyote Cookies Barneys Farm Je 5% Sativa 95% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih Peyote Cookies Semen?
Za pravilno shranjevanje semen Peyote Cookies je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte Peyote Cookies?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje Peyote Cookies, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena Peyote Cookies položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena Peyote Cookies vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev Peyote Cookies Konopljnih Semen?
Peyote Cookies konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.



















