NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

POSKRBITE, DA BO TA RASTLINA, KI ODPIRA UM, POSTALA VAš VSAKODNEVNI SPREMLJEVALEC

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Peyote Critical Semena Konoplje

Peyote Critical, nastala s križanjem Peyote Purple in Critical Kush, je indica hibrid, ki združuje surovo moč Critical Kush z razvpitim sladkim okusom in bleščečo barvitostjo Peyote Purple. Rastlini sta popoln par, saj je zaradi njune presenetljive podobnosti to resnično harmonična mešanica. Oba starša imata kratko fazo cvetenja, proizvajata izredne pridelke in sta za povrh še odporna. Hčerka je pravo razvajanje za čute, z izvrstnimi sladko zemeljskimi okusi ter aromami staranega lesa in sladkane kave. Udarna, sladkega okusa in izjemno donosna.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Peyote Critical?
Semena konoplje Peyote Critical kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Peyote Critical Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Peyote Purple x Critical Kush
Mističnost, Pomiritev telesa, Globok učinek, Osredotočenost, Poživitev
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
1000
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
VISOKO
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Visoka
10
25
80%
20%
0%
VEČINOMA INDICA
Vanilija, Mango, Borovnice, Zemeljski
Staran les, Sladka kava
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Peyote Purple x Critical Kush
Mističnost, Pomiritev telesa, Globok učinek, Osredotočenost, Poživitev
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
1000
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
VISOKO
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Visoka
10
25
80%
20%
0%
VEČINOMA INDICA
Vanilija, Mango, Borovnice, Zemeljski
Staran les, Sladka kava
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem