PINEAPPLE CHUNK STRAIN
TA SADNA PRILJUBLJENA VAS BO PODRLA S TAL IN VAM NASLIKALA NASMEH NA OBRAZ
Pineapple Chunk Konopljina Semena
Sorta Pineapple Chunk podjetja Barney's Farm
Pineapple Chunk je bila ustvarjena s križanjem "Barney's Farm" Sweet Pineapple z našim Cheese/Skunk #1, vnašajočo v to novo različico esenco in okus teh slastnih sort. Rezultat je izjemno živahna in stabilna rastlina. Odporna na plesen in bolezni.
Esenca in okus sorte Pineapple Chunk sta takoj očitna. Njena aroma zemeljskega Cheese X Skunk je okrepljena s presenetljivo esenco zelo sladkega ananasa. Okus je slasten in edinstven. Zemeljski okusi so podkrepljeni z močnim, apetitnim ananasovim potresom.
Velika darovalka z masivnim donosom THC in visokim CBD, ki daje močan učinek zaklepanja na kavč. Ravni THC dosegajo 26%. Višina gojenja v zaprtih prostorih: 90-110 cm. Pridelek do 550-650 g/m².
Je Pineapple Chunk Indica ali Sativa?
Sorta Pineapple Chunk Barneys Farm Je 20% Sativa 80% Indica
Kaj Je Najboljši Način za Shranjevanje Mojih Pineapple Chunk Semen?
Za pravilno shranjevanje semen Pineapple Chunk je priporočljivo, da jih hranite na hladnem in temnem mestu v nepreduÅ¡ni posodi, po možnosti v hladilniku, s pravilnim označevanjem in datiranjem, pri čemer se izogibajte zamrzovanju.
Katera Je Najboljša Metoda za Kalitev Semen Sorte Pineapple Chunk?
Obstaja veliko tehnik za kalitev semen konoplje Pineapple Chunk, če je to dovoljeno na vaÅ¡em območju. Metoda papirnate brisače je običajna metoda, pri kateri se semena Pineapple Chunk položijo na vlažno papirnato brisačo in pokrijejo z drugo vlažno papirnato brisačo, da ostanejo vlažna. Nato papirnato brisačo postavite na toplo, temno mesto in jo vsak dan preverjajte, da ostane vlažna. Ko semena Pineapple Chunk vzklijejo, jih nežno postavite v zemljo ali podobno rastno sredstvo.
Kakšna Je Najboljša Temperatura za Kalitev Pineapple Chunk Konopljnih Semen?
Pineapple Chunk konopljina semena kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zakasnijo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev in zakrnelo ali počasno rast ter povečajo možnost, da sadike posušijo.




















