NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Pineapple Chunk
Pineapple Chunk 1Pineapple Chunk 2Pineapple Chunk 3Pineapple Chunk 4Pineapple Chunk 5
Pineapple Chunk 6Pineapple Chunk 7Pineapple Chunk 8Pineapple Chunk 9Pineapple Chunk 10

PINEAPPLE CHUNK STRAIN

TA SADNI FAVORIT VAM BO SEZUL NOGAVICE IN PRINESEL NASMEH NA OBRAZ

Cup Winner
RATING
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Pineapple Chunk Semena Konoplje

Slavni Barneyev Pineapple smo križali z našim Cheese/Skunk #1 z namenom vcepiti esenco in okus teh odličnih sort v novo vrsto. Rezultat je izjemno živahna in stabilna rastlina, odporna na plesen in bolezni. Esenca in okus Pineapple Chunk sta nemudoma razpoznavna. Aroma zemeljske Cheese X Skunk se dopolnjuje s sekundarnim vonjem Pineapple. Okus je slasten in edinstven. Zemeljski okusi so podkrepljeni z močnim in okusnim ananasom. Zelo rodovitna, z ogromno vsebnostjo THC in CBD, ki povzroča močan, lenoben učinek.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Pineapple Chunk?
Semena konoplje Pineapple Chunk kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Pineapple Chunk Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Intelektualna energija, Nežna evforija, Oživitev občutkov, Kreativnost
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Sladki ananas, Sir, Bor
Zemeljska, Sirna, Ananas
3
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Intelektualna energija, Nežna evforija, Oživitev občutkov, Kreativnost
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Sladki ananas, Sir, Bor
Zemeljska, Sirna, Ananas
3

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem