NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Pineapple Express
Pineapple Express 1Pineapple Express 2Pineapple Express 3Pineapple Express 4Pineapple Express 5
Pineapple Express 6Pineapple Express 7Pineapple Express 8Pineapple Express 9Pineapple Express 10

PINEAPPLE EXPRESS STRAIN

ČUDOVIT OKUS, LEGENDARNI 60-ODSTOTNI HIBRID SATIVA

 
RATING
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Pineapple Express Semena Konoplje

PINEAPPLE EXPRESS je čudovito aromatičen, resnično legendarni hibrid s 60 % nagnjenostjo k sativi, ki ga poganja terpenski profil s prevladujočim mircenom in genetsko dediščino, ki govori sama zase. Sorta je naravno zelo odporna na plesni in bolezni ter za gojenje ne potrebuje posebnih veščin. To je popoln paket, ki izžareva energijske učinke, terapevtske koristi ter najbolj osupljive arome in okuse. PINEAPPLE EXPRESS je križanec med domačimi sortami Hawaiian sativa, ki so se razvile skozi generacije, ki so jih izbrali kmetje v regiji, in Trainwreckom, pionirsko fuzijo genetike, ki je nastala iz selektivnega križanja afganistanske, mehiške sative in tajske domače sorte. To je srednje do visoka rastlina, ki v zaprtih prostorih doseže višino 110-140 cm, tudi na prostem! Pod pravimi pogoji lahko zraste več kot 2 metra. Čas cvetenja v zaprtih prostorih 55-65 dni / na prostem približno od začetka do sredine oktobra. PINEAPPLE EXPRESS zraste v gosto, a rahlo raztegnjeno strukturo, kontrastno svetlo zeleno listje, ki mu sledijo izredno debeli brsti v obliki pokovke, ki sijejo v barvi limete in rumene barve, prekrite z zelo smolnatimi težkimi lepljivimi trihomi z ognjeno svetlo rdečimi in jantarnimi dlačicami smolnati popki ki lahko preseže 25 % THC in je najmočnejši, ko je »super pridelan«, ki izžareva edinstvene vonjave sladkega ananasa in cedre, podtone začimb in cedre PINEAPPLE EXPRESS ima učinke, značilne za sev sativa s hitro delujočim možganskim napadom, dolgo -trajni energijski učinki, ki se materializirajo v naval energije, začetni dvig energije, ki mu sledi pomirjujoč, a hkrati stimulativen srečno osredotočen in pozoren dvig celega telesa, ki mu sledi občutek sprostitve in klepetave sreče. Okus in aroma sta izrazito tropska s sveže rezanim ananasom s tropskim sadjem in mangom s podtoni cedre in začimb. Njegove dimaste arome so značilno funky in skunky edinstvene z močnim vonjem citrusov in neustavljivo sadno mešanico citrusov.
60% Sativa 40% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Pineapple Express?
Semena konoplje Pineapple Express kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Pineapple Express Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Hitro delujoči možganski hitenje, sprostitev, sreča,
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Svetle citrusne note, prepojene z ananasom in zemeljskim borovcem
Sveže rezan ananas s podtoni tropskega sadja
2
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Hitro delujoči možganski hitenje, sprostitev, sreča,
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m˛
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Svetle citrusne note, prepojene z ananasom in zemeljskim borovcem
Sveže rezan ananas s podtoni tropskega sadja
2
Cool, Hot & Temperate

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem