NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Pineapple Haze - Regular
Pineapple Haze - Regular 1Pineapple Haze - Regular 2Pineapple Haze - Regular 3Pineapple Haze - Regular 4

PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN

V SVOJ DAN VNESITE NEKAJ OMAME S TO OPTIMIZMA POLNO ANANASOVO EKSTRAVAGANCO

 
RATING
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Pineapple Haze - Regular Semena Konoplje

PINEAPPLE HAZE je združitev legendarne zemeljske Afghan x Skunk#1 ter pikantne Old School Haze. Rezultat je vrhunski hibrid, ki je prevladujoča sativa z ekstravagantnim pridelkom, izvrstnimi ananasovimi okusi ter nebeškim možganskim učinkom. Povprečni donos je 600 gr/m2 v zaprtih prostorih, ki ga je z daljšim časom predcvetenja možno povečati do 700 gr/m2. PINEAPPLE HAZE v večini podnebnih pogojev uspeva tudi na prostem, kjer donos 1,5 kilograma na rastlino ni nič nenavadnega. Rastlina je odporna na plesen, robustna in nagradi še takšnega začetnika med pridelovalci. Za najboljši rezultat naj stopnje EP med cvetenjem ne presežejo 1,7 EP.
65% Sativa 35% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Pineapple Haze - Regular?
Semena konoplje Pineapple Haze - Regular kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Pineapple Haze - Regular Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

NAVADNO
NORMALNO
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energičnost, Kreativno razmišljanje, Optimizem, Intenzivna evforija
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
Visoka
35%
65%
VEČINOMA SATIVA
Sladkoren, Sladek, Ananas, Citrusen
Zemeljska, Cvetlična, Bor, Ananas
SPECIFIKACIJA
NAVADNO
NORMALNO
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energičnost, Kreativno razmišljanje, Optimizem, Intenzivna evforija
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
Visoka
35%
65%
VEČINOMA SATIVA
Sladkoren, Sladek, Ananas, Citrusen
Zemeljska, Cvetlična, Bor, Ananas

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem