NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Pink Kush
Pink Kush 1Pink Kush 2Pink Kush 3Pink Kush 4Pink Kush 5
Pink Kush 6Pink Kush 7Pink Kush 8Pink Kush 9Pink Kush 10

PINK KUSH STRAIN

NE ZAMUDITE TEGA EDINSTVENEGA DOžIVETJA PRIVLAčNIH TERPENOV, POLNIH VONJEV PO VANILIJI OG

 
RATING
OG KUSH HYBRID
33% OFF
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA

Pink Kush Semena Konoplje

Pink Kush je osupljiva in nadvse cenjena sorodnica OG Kush, ki s svojimi sapo jemajočimi rožnatimi in vijoličastimi odtenki nasprotuje vizualni resničnosti. Njeno cvetje je gosto in bleščeče od trihomov v manj kot 70 dneh. Pink Kush proizvede goste vršičke, tako da je zaželjena nizka stopnja vlažnosti. Poleg priljubljenega občutka lahkotnosti, ki zagotavlja zadovoljstvo čutov lahko pričakujete težkokategorne učinke. Pink Kush je bogata s terpeni in draži nosnice ter bistri čute. Cvetenje je v zaprtih prostorih običajno zaključeno v 9 tednih, na prostem pa so zaželjeni suhi podnebni pogoji. Pričakujete lahko velike pridelke, od 600 do 700 gr/m2.
20% Sativa 80% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Pink Kush?
Semena konoplje Pink Kush kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Pink Kush Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
OG KUSH HYBRID
Zaspanost, Čutnost
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
90-110cm
120-180cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Vanilija
Vanilija
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
OG KUSH HYBRID
Zaspanost, Čutnost
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
90-110cm
120-180cm
SREDNJE
80%
20%
VEČINOMA INDICA
Vanilija
Vanilija

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem