NAJBOLJ PRODAJANO NOVE IZDAJE CBD BOGATI SEVI FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE AUTOFLOWERING SEMENA NAVADNA SEMENA TRGOVSKO BLAGO
DOMOV O BARNEYS BARNEYS FARM NA TURNEJI SLUžBA ZA POMOč STRANKAM OCENE KOLEKCIJE KONOPLJINIH SEMEN FEMINIZIRANA SEMENA KONOPLJE NAVADNA SEMENA AUTOFLOWERING SEMENA BARNEY'S TRGOVSKO BLAGO
Red Dragon
Red Dragon 1Red Dragon 2Red Dragon 3Red Dragon 4Red Dragon 5
Red Dragon 6Red Dragon 7Red Dragon 8Red Dragon 9Red Dragon 10

RED DRAGON STRAIN

UBIJTE ZMAJE SVOJEGA UMA S TO DOLGOTRAJNO BRAZILSKO LEPOTO IZ BARNEY'S

 
RATING
Brazilian x Afghani
IZBERI VELIKOST PAKIRANJA
  • Žal to seme trenutno ni na voljo za nakup.
  • Želite, da vam pošljemo e-pošto, ko bo to seme spet na zalogi?

Red Dragon Semena Konoplje

Red Dragon je bila ustvarjena s križanjem Pakistani Kush in čiste brazilske sative za parjenje. Njeni vršički imajo prepoznaven in takojšen eksotičen sativa učinek, ki mu po nekaj minutah sledi čudovit, izjemno močan sproščujoč učinek, ki traja in traja. Dozoreli vršički imajo vonj in okus po sladkem sadju guave. Red Dragon zraste do srednje višine (80-90cm) ter razvije težke skupke edinstvenih rdeče/zelenih vršičkov. Ima kratek čas cvetenja (le 8 tednov) in proizvaja velike pridelke izjemno cenjene konoplje. Red Dragon na prostem dozoreva konec septembra.
60% Sativa 40% IndicaKakšna je najboljša temperatura za kalitev semen konoplje Red Dragon?
Semena konoplje Red Dragon kalijo pri temperaturah od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperature pod 70°F (21°C) in nad 90°F (32°C) lahko preprečijo ali ogrozijo zdravo kalitev. Nizke temperature zavlačujejo ali celo ustavijo kalitev. Visoke temperature lahko povzročijo slabo kalitev, zastoj ali počasno rast, kar povečuje tudi možnost, da se sadike izsušijo.

Red Dragon Semena Konoplje SPECIFIKACIJA

FEMINIZIRANE
NORMALNO
Brazilian x Afghani
Fizična relaksacija, Evforija, Sreča, Lakota
600 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Sladka Guava, Jagode, Začinjen
Začinjen, Lesnat, Sladek
SPECIFIKACIJA
FEMINIZIRANE
NORMALNO
Brazilian x Afghani
Fizična relaksacija, Evforija, Sreča, Lakota
600 gr/m˛
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
SREDNJE
40%
60%
VEČINOMA SATIVA
Sladka Guava, Jagode, Začinjen
Začinjen, Lesnat, Sladek

Ekskluzivni dostop samo za odrasle Vsebina za osebe starejše od 18 let, dostop do strani barneysfarm.com je dovoljen le polnoletnim osebam. Na Nizozemskem se za polnoletno šteje oseba, ki je dopolnila 18.let starosti, v zvezi s tem preverite in upoštevajte vaše lokalne veljavne zakone. Naša semena marihuane pošiljamo s pridržkom, da le-ta ne bodo uporabljena v nasprotju z nacionalnimi zakoni. Stranke se morajo zavedati, da so semena konoplje v posameznih državah zakonsko prepovedana. Barney's Farm dobavlja ta semena izključno pod pogojem, da ne bodo odpeljana ali odpremljena v države, kjer so semena prepovedana in nezakonita. Tisti, ki bi tovrstno dejanje storili, so sami in izključno odgovorni za svoja dejanja, Barney's Farm pa v zvezi s tem ne prevzema nobene odgovornosti. Naša spletna trgovina deluje v skladu z nizozemsko zakonodajo. Semena se prodajajo izključno za spominke, skladiščenje in genetsko konzerviranje. Splošno pravno obvestilo: Kaljenje v večini držav nezakonito, zato prosimo, da preverite zakone in predpise, ki so glede semen, pripomočkov in drugih izdelkov, povezanih s kulturo konoplje v vaši državi v veljavi.

Vnesi, star sem 18 let ali večNe sprejmem